ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μαραθώνια συνάντηση Πατούλη – Κονδύλη, στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

«Το παραλιακό μέτωπο της Αττικής έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός πόλος υγείας, ευεξίας, ναυταθλητισμού, εκπαίδευσης.


Θα επενδύσουμε σε αυτόν τον τομέα με στόχο να πάμε με ταχύτερα βήματα στην ανάπτυξη» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης μετά τη μαραθώνια συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ανδρέα  Κονδύλη.

Η επίσκεψη του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη στην πόλη διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες.
Μια επίσκεψη με νόημα, αφού ο Γιώργος Πατούλης που περιηγήθηκε σε διάφορα κομβικά σημεία του Αλίμου, αναγνώρισε το μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει η διοίκηση Κονδύλη και είδε από κοντά τις τεράστιες προοπτικές  που ανοίγονται, ειδικά στον τομέα του τουρισμού.


Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Πατούλη ήταν το Δημαρχείο της πόλης όπου ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης τον υποδέχθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια και τον ενημέρωσε για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής με έμφαση στη συνολική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αττικής, αλλά και για όλα τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο πρώην αντινομάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χάρης Πασβαντίδης, ο οποίος γνωρίζει καλά τα θέματα της περιοχής.

Τον Γιώργο Πατούλη συνόδευαν ακόμη οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Θεοδωρόπουλος και Δημήτρης Γκόρης.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος, ο γενικός γραμματέας του δήμου Ευάγγελος Κακαβής, οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου, Δώρα Σύρμα, Λουκία Μελισσαράτου, Στέφανος Διαμαντής και Αρτέμης Καραμαλέγκος, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτηρία Μασούρη, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αλεξόπουλος και ο ειδικός σύμβουλος του δήμου Δημήτρης Δράκος.

Ο Ανδρέας Κονδύλης παρέδωσε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη πλήρη κατάλογο με τα σχεδιαζόμενα έργα, ζητώντας την υποστήριξή του σε περίπτωση που οι πολίτες τον εκλέξουν Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Γιώργος Πατούλης τον συνεχάρη με θερμά λόγια για το μέχρι σήμερα έργο του που αναβαθμίζει τον Δήμο και επεσήμανε ότι ως Περιφερειάρχης θα είναι αρωγός στην υλοποίηση κάθε έργου που θα επιλύει προβλήματα του Δήμου και θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Αλίμου του ανέλυσε το όραμά του για τον Άλιμο, η υλοποίηση του οποίου συνδέεται και με την ολοκλήρωση της επένδυσης στην Μαρίνα, αλλά και την προβολή και αξιοποίηση των ιστορικών μνημείων που βρίσκονται στην πόλη, έτσι ώστε να αποτελέσει ο Άλιμος τουριστικό προορισμό που θα τονώσει την οικονομία της τοπικής αγοράς





«Κλειδί για την ανάπτυξη της Αττικής είναι η επένδυση στον τουρισμό»

Ειδικότερα ο κ. Κονδύλης επισήμανε ότι κατόπιν σχετικής συμφωνίας με το ΤΑΙΠΕΔ, είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την ανάπλαση της Μαρίνας Αλίμου η οποία είναι υποβαθμισμένη, όπως ανέφερε και πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει σημαντική αναπτυξιακή ανάσα στην περιοχή, με δεδομένο ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαρίνα όχι μόνο της χώρας αλλά της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.


Κατά τη συζήτηση υπογραμμίστηκε πως σε συνδυασμό με τα έργα ανάπλασης και αξιοποίησης του Ελληνικού, το σημαντικό κέντρο ψυχαγωγίας και πολιτισμού που είναι το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία που βρίσκονται στην περιοχή όπως είναι το αρχαίο θέατρο, στόχος είναι να εξελιχθεί η περιοχή σε ένα σημαντικό τουριστικό πόλο της Αττικής.

Με αυτή την προοπτική συνηγόρησε ο κ. Πατούλης ο οποίος υπογράμμισε πως κλειδί για την ανάπτυξη της Αττικής είναι η επένδυση στον τουρισμό, τη «βαριά βιομηχανία της Ελλάδας», όπως ανέφερε.

«Αξιοποιώντας το φυσικό πλούτο της Αττικής, το εξαιρετικό κλίμα και τη σημαντική παρακαταθήκη πολιτισμού και ιστορίας των προγόνων μας θα επενδύσουμε στην ενίσχυση του τουρισμού υγείας, του συνεδριακού τουρισμού, της ενίσχυσης των ναυταθλητικών δραστηριοτήτων των ναυτικών ομίλων της περιοχής και του τουρισμού ευεξίας, με υποδομές ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. 

Σε αγαστή συνεργασία με τις λιμενικές αρχές τους όμορους Δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς θα συμβάλλουμε για να αποκτήσει το παραλιακό μέτωπο ένα νέο, σύγχρονο πρόσωπο» σημείωσε.

«Μαζί με τους Δημάρχους θα δουλέψουμε για την ισότιμη ανάπτυξη της Αττικής»

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Αλίμου ενημέρωσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής ότι απαιτείται άμεσα η συντήρηση του οδικού δικτύου για την καλύτερη ασφάλεια των πολιτών. Ιδιαίτερα τόνισε την ανάγκη υπογειοποίησης τμημάτων της λεωφόρου Ποσειδώνος και της κατασκευής πεζογεφυρών προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των κατοίκων στο παραλιακό μέτωπο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη επιτάχυνσης των μελετών για περισσότερες σχολικές στέγες, στη ανέγερση η σε κάποιες περιπτώσεις ανακαίνιση των χώρων πολιτισμού και αθλητισμού της περιοχής αλλά και στη πάταξη της γραφειοκρατίας με στόχο την επιτάχυνση σημαντικών έργων όπως η διευθέτηση των όμβριων υδάτων και οι αναπλάσεις.

Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μετέβη μαζί με το Δήμαρχο στο Αρχαίο Θέατρο της περιοχής, στη Μαρίνα Αλίμου όπου επισκέφθηκε το δημοτικό κολυμβητήριο και το Ναυτικό Όμιλο, στο ΚΕΠ Αλίμου και στη συνέχεια συνομίλησε με καταστηματάρχες της Θουκυδίδου, προκειμένου να ενημερωθεί για το πώς κυμαίνεται η κίνηση στην αγορά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Επισκέφθηκα σήμερα τον πανέμορφο Άλιμο και ενημερωθήκαμε από το Δήμαρχο Α. Κονδύλη για τις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής η οποία μαζί με τους υπόλοιπους Δήμους του παραλιακού μετώπου μπορούν να μετατραπούν σε ένα τουριστικό πόλο αξιώσεων.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα επενδύσουμε από κοινού με τους Δημάρχους μέσα από ένα συντονιστικό κέντρο που θα συνδέει την Περιφέρεια Αττικής και με τους 66 Δήμους προκειμένου να επιτευχθεί η ισότιμη ανάπτυξη τους. Κανείς Δήμαρχος δεν θα είναι μόνος του.

Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την αποκέντρωση από το συγκεντρωτικό κράτος προκειμένου να συμπορευθούμε όλοι μαζί Αυτοδιοίκηση και πολίτες για να ξαναφέρουμε την πρόοδο, την ανάπτυξη με την προσέλκυση επενδύσεων αλλά και την ευημερία στην Αττική. Ξεκινάμε το ταξίδι για να αλλάξουμε τις ζωές μας προς το καλύτερο».

Στην περιοδεία ήταν παρόντες ο πρώην δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Γκόλιας.










 Ο Δήμαρχος προσέφερε στον Γιώργο Πατούλη το λεύκωμα «Άλιμος» και το βιβλίο της Κωνσταντίνας Καζά «Αρχαιολογικοί Περίπατοι στον Άλιμο »






ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια