ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Νέας Σμύρνης: Δωρεάν διάθεση 100 κομποστοποιητών

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχωρά στην προμήθεια και δωρεάν διάθεση 100 οικιακών κομποστοποιητών κήπου χωρητικότητας 330 λίτρων έκαστος με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων που παράγονται κατά κύριο λόγο από την συντήρηση των ιδιωτικών κήπων και απώτερο σκοπό την παραγωγή κομπόστ για τους δημότες του.



Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
1.Θα πρέπει να διαθέτουν κήπο στην οικία τους μεγαλύτερο των 80 τ.μ.
2.Κάθε ενδιαφερόμενος για να μπορεί να παραλάβει τον κάδο του θα πρέπει να έχει πρώτα παρακολουθήσει την παρουσίαση που θα γίνει από τον προμηθευτή των κάδων και θα αφορά στην ενημέρωση και εκπαίδευση για ορθή χρήση.
3.Οι κάδοι διαθέτουν μοναδική αρίθμηση που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση του προγράμματος.

4.Κατά την διάρκεια του χρόνου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε όλους τους δημότες τόσο από προσωπικό του Δήμου όσο και από την εταιρεία που στόχο θα έχουν την καταγραφή της κατάστασης λειτουργίας του κάδου αλλά και την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

5.Υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη για τουλάχιστον 3 μήνες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον προμηθευτή.
6.Η παρακολούθηση των κάδων σκοπό έχει την μέγιστη δυνατή επιτυχία του προγράμματος. Σε περίπτωση μη χρήσης θα μπορεί ο Δήμος να μεταφέρει τον κάδο σε άλλο νοικοκυριό.


Παρακαλούνται οι δημότες που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα κομποστοποίησης να μας αποστείλουν τα στοιχεία τους: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και το τηλέφωνο στο email: kathariothta@neasmyrni.gr ή να καλέσουν στο 1568 προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια