ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σοκ στη Βουλιαγμένη: 15χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο του σπιτιού του

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Απριλίου ένας 15χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού, στο οποίο διαμένει με την οικογένειά του, στη Βουλιαγμένη, και πλέον νοσηλεύεται στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια.


Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο 15χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 04:45 τα ξημερώματα.

Ο 15χρονος σύρθηκε και καταβάλοντας τεράστια προσπάθεια χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και ο πατέρας σηκώθηκε τρομαγμένος για να δει τι έγινε και κοίταξε από το θυροτηλέφωνο. Στην οθόνη είδε τη μορφή του γιου του, τραυματισμένου.

“Δεν θυμάμαι πώς έπεσα κάτω” δηλώνει ο 15χρονος

Ο πατέρας τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις του για το πώς τραυματίστηκε, εκείνος απαντούσε ότι δε θυμόταν πώς έγινε ακριβώς, «δε θυμάμαι πώς έπεσα από κάτω, βρισκόμουν στην άκρη του μπαλκονιού, βγήκα λίγο έξω και ξαφνικά βρέθηκα στο κενό».

Η αστυνομία κλήθηκε στο νοσοκομείο και εξετάζει τα στοιχεία που έχει στα χέρια της για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, λόγω και της ηλικίας του παιδιού, αλλά και της προχωρημένης ώρας που σημειώθηκε το περιστατικό.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Σε μία-δύο ημέρες θα μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, ωστόσο δεν είναι διασωληνωμένο και γενικά είναι σε καλή κατάσταση.

πηγή: infokids.gr




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια