ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Έκρηξη» στις παράνομες εισόδους στον αφύλαχτο Έβρο από αλλοδαπούς: Σε ένα χρόνο αυξήθηκαν κατά 170%!

Αμείωτη είναι η «πίεση» που υφίσταται η Ελλάδα -πίεση την οποία προκαλεί η ίδια και μόνο η ίδια-  από το κύμα των παράνομων μεταναστών που περνούν στο ελληνικό έδαφος, κυρίως από την Τουρκία, σε μια προσπάθεια να μετακινηθούν προς την Ευρώπη, γιατί ως γνωστόν η Ελλάδα δεν είναι… Ευρώπη.


Τα στοιχεία δίνει το αποκαλούμενο υπουργείο «Μεταναστευτικής Πολιτικής» (σημ. ιδιαίτερα στο «πολιτικής» το γέλιο είναι άφθονο).

Το μεγαλύτερο βάρος, ωστόσο, δεν φαίνεται να σηκώνουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αλλά η περιοχή του Έβρου όπου κάθε έννοια φύλαξης συνόρων έχει καταργηθεί από την κυβέρνηση.

Μάλιστα το «υπουργείο» προωθεί στον Τύπο λέξεις ξεχασμένες από τη δεκαετία του ΄90  όπως «δουλεμπόρους» και «εμπόριο ελπίδας» καθώς έτσι αποποιείται των δικών του βαρύτατων ευθυνών.

Βέβαια μια άλλη λέξη από την ίδια δεκαετία, όπως το «λαθρομετανάστης» την έχει καταργήσει. Τα καλά και τα συμφέροντα που λένε.
Η φαρσοκωμωδία είναι τα έτοιμα κείμενα που διακινούνται και στα οποία γίνεται λόγος περί ανάγκης «διαχείρισης από τις ελληνικές αρχές» των υπηκόων τρίτων χωρών.

Εκεί έχουν καταντήσει οι ελληνικές "αρχές": Είναι "άξιες" μόνο να «διαχειρίζονται» τετελεσμένα, αλλά ποτέ να εφαρμόζουν το νόμο δηλαδή να απαγορεύουν την παραβίαση των συνόρων.

Είναι αρχές διαχείρισης  και τίποτα παραπάνω.  

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της πλήρους διάλυσης που επικρατεί στο σύστημα ασφάλειας της χώρας.

Το  2017 στα ελληνοτουρκικά σύνορα είχαν εντοπιστεί 5.651 παράνομοι  μετανάστες, το 2018 ο αριθμός αυτός εκτοξεύτηκε σε 15.266 το 2018.

Αύξηση, αν και μικρότερη, υπήρξε και στις αφίξεις στη Λέσβο (12.862 το 2017, 14.882 το 2018) ενώ αντίθετα μείωση υπήρξε σε Χίο, Σάμο και την περιοχή της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί.
Η διάλυση  αυτή αποτυπώνεται και στα στοιχεία που έδωσε το «υπουργείο» στον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο μετά από σχετική ερώτηση στη Βουλή για τον αριθμό «των παρανόμως εισερχομένων ανά πύλη εισόδου, ήτοι από τον Έβρο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αναλυτικά ανά νησί εισδοχής».

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία που δείχνουν τις χώρες καταγωγής και τον αριθμό των αλλοδαπών που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα το 2018.

Οι περισσότεροι από όσους εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και λιμενικούς να προσπαθούν να περάσουν παράνομα σε ελληνικό έδαφος ήταν Σύροι και ακολουθούν Ιρακινοί, Αφγανοί, Αλβανοί, Πακιστανοί και Τούρκοι.

Και εάν για τους Τούρκους υπάρχει δικαιολογία, καθώς φεύγουν  για να γλιτώσουν από τις διώξεις του καθεστώτος σε όλες τις άλλες περιπτώσεις υπάρχει απλώς εκμετάλλευση της ελληνικής ανυπαρξίας ελέγχου.

Απλώς εκμεταλλεύονται την εκ των πραγμάτων κατάργηση των ελληνο-τουρκικών συνόρων και απλώς περνούν χωρίς καμία απολύτως ενόχληση ή εμπόδιο.








ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια