ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση σεισμού “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2019” στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Η άσκηση που περιελάμβανε 4 σενάρια και πραγματοποιήθηκε στους χώρους του παλαιού Αεροδρομίου στο Ελληνικό, σε εγκαταλειμμένο κτίριο της πολιτικής αεροπορίας.


Σκοπός της ήταν η ετοιμότητα για διάσωση, η αποτελεσματικότητα των εμπλεκομένων φορέων και η βελτιστοποίηση της συνεργασίας αυτών.

Το γενικό πρόσταγμα το είχε η Πυροσβεστική, υπό τη διοίκηση του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγου Νικόλαου Σπαή. Συμμετείχαν, ο 8ος Πυροσβεστικός Σταθμός με διοικητή τον κ. Νικόλαο Τσόγκα, η 1η ΕΜΑΚ, ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής.

Ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης προσήλθε με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και την εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης.
Τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν από τον δήμο μας, ήταν το μικρό πυροσβεστικό όχημα, ένα πούλμαν μεταφοράς προσωπικού, χωματουργικό μηχάνημα και ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Βασίλης Κρητικός, τόνισε ότι “ήταν πολύτιμη εμπειρία η συμμετοχή του δήμου μας σε μια τόσο μεγάλη άσκηση για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστροφικών συμβάντων όπως είναι ο σεισμός.

Απέδειξε την άψογη συνεργασία με τους εντεταλμένους φορείς και τη σημαντική πρόοδο των δυνάμεων πολιτικής προστασίας του δήμου και την ικανότητα της νεοσυσταθείσας ομάδας που έχει εδραιωθεί στο χώρο του εθελοντισμού με την προσφορά της.

Ευχαριστούμε τον υποστράτηγο κ. Σπαή και τους εμπλεκόμενους συνεργάτες του που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε. Θα είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι όπου μας χρειαστούν”.





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια