ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με 350 υπολογιστές εξόπλισε ο Δήμος Γλυφάδας τα δημόσια σχολεία (Φωτο)

Ολοκληρώθηκε η διάθεση από το Δήμο Γλυφάδας 350 ολοκαίνουργιων ηλεκτρονικών υπολογιστών, τελευταίας γενιάς, στα δημόσια σχολεία της πόλης. 


«Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να αγωνιζόμαστε για τα σχολεία μας με όλους τους τρόπους. Σήμερα πλέον, με μεγάλη χαρά, παραδίδουμε στα σχολεία μας και στα παιδιά μας 350 σύγχρονους υπολογιστές - με βάση τα αιτήματα και τις ανάγκες που έχουμε καταγράψει σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια - για να αντικατασταθούν οι παλιοί υπολογιστές (πολλοί άνω της 20ετίας!) και να προστεθούν νέοι εκεί που δεν υπάρχουν», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της παράδοσης των υπολογιστών ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. 


Συγκεκριμένα, οι υπολογιστές διανεμήθηκαν από τη δημοτική αρχή για να εξοπλίσουν τα εργαστήρια πληροφορικής των σχολείων και συνολικά τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, με τη βαρύτητα να δίνεται κυρίως στα Γυμνάσια και στα Λύκεια, όπου η χρήση υπολογιστή λόγω και των αντίστοιχων μαθημάτων είναι πιο επιτακτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Γλυφάδας μετά από διεθνή διαγωνισμό και παράλληλα με την κάλυψη των δικών του αναγκών, κατόρθωσε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει ότι οι υπολογιστές αυτοί θα αποκτηθούν και θα τεθούν στη διάθεση των παιδιών και των εκπαιδευτικών. 


Είναι ένας κρίκος σε μία σειρά πρωτοβουλιών που πήρε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος με επίκεντρο τους μαθητές και την εκπαίδευση, όπως η αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και η κάλυψη των περισσοτέρων αναγκών των σχολείων για διαδραστικούς πίνακες, προτζέκτορες και άλλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.


Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας, Ορέστης Τσάγκλας, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η δημοτική μας αρχή προέβη σε διεθνή διαγωνισμό, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα δημόσια σχολεία της Γλυφάδας, οι οποίοι, σε πολλές περιπτώσεις, ήταν άνω της 20ετίας. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση και η διευκόλυνση της ψηφιακής μάθησης στην εποχή της πληροφορίας που διανύουμε». Η τέως Αντιδήμαρχος Παιδείας και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, Νατάσσα Αργυροπούλου δήλωσε πως «κανένας μαθητής και καμία μαθήτρια δεν πρέπει να μένει πίσω στις ψηφιακές εξελίξεις που τρέχουν με τεράστια ταχύτητα. Είμαστε υπερήφανοι γιατί κάναμε για τα σχολεία και για τα παιδιά το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να κάνει μια δημοτική αρχή, μέσα μάλιστα σε συνθήκες κρίσης.»

 

Τα σχολεία στα οποία διένειμε τους καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ο Δήμος Γλυφάδας είναι τα εξής:

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

1ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
2ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
3ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
4ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
5ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
6ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
7ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας (Παράρτημα και στο 11ο Δημοτικό)
8ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
9ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
10ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
11ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
13ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
15ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
16ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
17ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
18ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
19ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας
Παπαδάκειο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

1ο Δημοτικό Γλυφάδας
2ο Δημοτικό Γλυφάδας
3ο Δημοτικό Γλυφάδας
4ο Δημοτικό Γλυφάδας
5ο Δημοτικό Γλυφάδας
6ο Δημοτικό Γλυφάδας
7ο Δημοτικό Γλυφάδας
8ο Δημοτικό Γλυφάδας
9ο Δημοτικό Γλυφάδας
10ο Δημοτικό Γλυφάδας
11ο Δημοτικό Γλυφάδας
12ο Δημοτικό Γλυφάδας
13ο Δημοτικό Γλυφάδας
14ο Δημοτικό Γλυφάδας
16ο Δημοτικό Γλυφάδας

ΓΥΜΝΑΣΙΑ

1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
2ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
5ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
6ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

ΛΥΚΕΙΑ

1ο Λύκειο Γλυφάδας
2ο Λύκειο Γλυφάδας
3ο Λύκειο Γλυφάδας
4ο Λύκειο Γλυφάδας
5ο Λύκειο Γλυφάδας
6ο Λύκειο Γλυφάδας
1ο ΕΠΑ.Λ. Γλυφάδας



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια