ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θρίλερ με τον 49χρονο που απειλούσε να πέσει από ταράτσα

Ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας κατάφερε τελικά να μεταπείσει τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει.



Ο 49χρονος λύθηκε από το σκοινί που είχε δεμένο στη μέση του. Και κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου εισήλθε σε συμβατικό όχημα της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Σύμφωνα με το agrinionews, γύρω στις 11:30 το πρωί της Τρίτης έγινε αντιληπτή η παρουσία του άνδρα να κρέμεται από την ταράτσα της πενταόροφης πολυκατοικίας, που βρίσκεται λίγα μέτρα απόσταση από το Δικαστικό Μέγαρο και την εθνική οδό, επί της παρόδου Πολυζωίδη, απειλώντας να πέσει στο κενό.

Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έσπευσαν αμέσως στο σημείο και κλήθηκε ειδικός διαπραγματευτής.

Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί κόσμος και παρακολουθούσε σοκαρισμένος το περιστατικό. Παρούσα ήταν και η σύζυγος του 49χρονου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους ως αιτία που τον ώθησε σε αυτήν την πράξη, καθώς έχει εκκρεμότητες με το ελληνικό Δημόσιο και υπήρξε σχετική δικαστική απόφαση.


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια