ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παράσταση σε τρεις πράξεις

Τον τελευταίο καιρό – και με αφορμή όλα τα ανοιχτά εθνικά μας θέματα που υποτίθεται ότι η κυβέρνηση θα έκλεινε αρχής γενομένης από το Σκοπιανό – ο κ. Τσίπρας παριστάνει συνεχώς τον κατάπληκτο.



Προφανώς, παίζει θέατρο, κυνικό θέατρο, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως όλα όσα συμβαίνουν είναι το αποτέλεσμα των δικών του πολιτικών, των δικών του ολιγωριών, των δικών του σκόπιμων αβλεψιών και της καταφανούς αδιαφορίας του ίδιου και των στελεχών του, που δεν χάνουν ευκαιρία να χρησιμοποιούν όλα τα επιχειρήματα όλων των αντιπάλων μας.

Μέσα σε λίγες μέρες παρακολουθήσαμε τρεις πράξεις της ίδιας θεατρικής παράστασης.

Στις 25 Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής γιορτής, ο κ. Τσίπρας μας ανακοίνωσε με πομπώδη – πλην όμως υποχωρητικό σε ύφος και λέξεις – τρόπο από το Αγαθονήσι ότι παρενοχλήθηκε το ελικόπτερο που τον μετέφερε στο Αγαθονήσι, ότι τζάμπα καίνε την κηροζίνη και ότι θα πάει εκεί που θέλει ακόμη και κολυμπώντας! Για ποιον λόγο να πάει κολυμπώντας σε ελληνικό νησί;

Γνώριζε, όμως, πολύ καλά ότι ακριβώς πριν από την εθνική εορτή, ο υπουργός του επί των Εξωτερικών επισκέφθηκε την Τουρκία και αναγνώρισε ότι η γείτων έχει… μεγάλη ακτογραμμή και… δικαιώματα που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θαλάσσης. Δηλαδή τους αναγνώρισε δικαιώματα που απορρέουν από ένα δίκαιο (το διεθνές) που η Τουρκία δεν σέβεται και από ένα άλλο δίκαιο (της θαλάσσης) που η Τουρκία δεν έχει υπογράψει.

Κατά την συνάντησή του με επιχειρηματίες της Μακεδονίας λίγες μέρες αργότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Τσίπρας κατάπληκτος είδε τις φωτογραφίες με «μακεδονικά» κρασιά που του έδειξαν οι οινοποιοί και… τις πήρε μαζί του, διότι, όπως φέρεται ειπών «αυτά είναι ντοκουμέντα ότι παραβιάζεται η Συμφωνία των Πρεσπών. Καλά κάνατε και τα φωτογραφίσατε. Αυτά θα μας βοηθήσουν! Δυστυχώς πρέπει να παίξουμε λίγο και τον χωροφύλακα τώρα».

Για ποιον λόγο να κάνουμε ξαφνικά τον χωροφύλακα των Σκοπίων; Δεν είχαμε άλλη δουλειά;

Γνώριζε, βέβαια, την ώρα που έβαζε όλη του την υποκριτική τέχνη ο κ. Τσίπρας ότι ο όρος «μακεδονικός» έχει από την συμφωνία παραδοθεί σε όσους οργανισμούς και ιδιώτες δεν χρηματοδοτούνται από το κράτος των Σκοπίων. Γνώριζε επίσης πως ειδικά για τα εμπορικά σήματα ΘΑ συσταθούν επιτροπές και ΘΑ αποφασίσουν μετά από τρία χρόνια.

Αποτέλεσμα της συμφωνίας του είναι επομένως όσα δήθεν καταγγέλλει.
Και τελικά, στις 29 Μαρτίου παρακολουθήσαμε την τρίτη πράξη της θεατρικής του παράστασης: Ευρισκόμενος στο Βουκουρέστι, μόλις είχε δηλώσει πως υποστηρίζει την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας, όταν πληροφορήθηκε την δημοσίευση σε ΦΕΚ της απόφασης 172 (27/2/2019) του αλβανικού υπουργικού συμβουλίου για την οριστική αναστολή μεταγραφής περιουσιακών τίτλων στη Χιμάρα και στους Άγιους Σαράντα.

Αλλά η απόφαση είχε εκδοθεί στις 27 Φεβρουαρίου, άρα την γνώριζε και έπαιζε θέατρο όταν έκανε πως ξαφνιάζεται.

Είχαν προηγηθεί η απόφαση 138 της 23ης Φεβρουαρίου 2018 για προσωρινή αναστολή μεταγραφής των τίτλων στη Χιμάρα και στις 21 Νοεμβρίου 2018 η ΚΥΑ για οριστική αναστολή στη γραμμή Αυλώνα – Άγιοι Σαράντα.

Δηλαδή, όλα αυτά ήταν γνωστά και στον κ. Τσίπρα και σε όλους.

Μάλιστα, όταν στις 13 Ιουνίου 2018 ο κ. Κοτζιάς ανέφερε από την Μόσχα πως… δεν θα πήγαινε διακοπές αν δεν έλυνε το θέμα με την Αλβανία, ήταν γνωστό ότι από τον Φεβρουάριο είχε εκδοθεί απόφαση σε βάρος της εθνικής ελληνικής μειονότητας.
Με λίγα λόγια, τα ξέρουν όλα, αλλά κάνουν το κορόιδο! Και όταν αποκαλύπτονται πάιζουν θέατρο!




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια