ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καιρός: Χωρίς τέλος οι καταιγίδες


Τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να εμφανιστούν, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.


Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά, βόρειοι βορειοδυτικοί, έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα έχει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Ο καιρός στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά από το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις αναμένονται, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη Δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και αργά το βράδυ στα ανατολικά, ανατολικοί βορειοανατολικοί, τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου πιθανώς τοπικά θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί, τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ, που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 
βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις αναμένονται, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και από αργά το βράδυ ανατολικοί βορειοανατολικοί, τοπικά έως 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

Νεφώσεις θα εμφανιστούν, παροδικά αυξημένες και στα ανατολικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει πτώση στα ανατολικά.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια