ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πανηγυρική δικαίωση Παπανικολάου για το ΚΕΠ Γλυφάδας!

Το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά δικαίωσε πανηγυρικά τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, απέναντι στην αδιανόητη ενέργεια της πολεοδομίας Γλυφάδας, που είχε διατάξει τη σφράγιση του νέου ΚΕΠ του Δήμου, το οποίο είχε μεταφερθεί με ενέργειες του Δημάρχου σε καινούργιες εγκαταστάσεις.



Γιατί το έκανε αυτό η πολεοδομία; Γιατί έλαβε καταγγελία από τον ιδιοκτήτη του προηγούμενου κτηρίου από το οποίο έφυγε το ΚΕΠ!
Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου:

Η δικαιοσύνη μίλησε και μας δικαίωσε !

Εξηγώ αμέσως τι συνέβη, μετά από έναν απίστευτο πόλεμο καταγγελιών, λάσπης και συκοφαντίας που δέχθηκα και προσωπικά επί μήνες:
Με απόφαση της δημοτικής μας αρχής, το B’ ΚΕΠ Γλυφάδας έφυγε πέρυσι από το κτίριο στη Μυστρά & Επιδαύρου. Γιατί;
Επειδή ήταν ακατάλληλο και επειδή το νοίκι που πληρώναμε ήταν υπέρογκο, 15.225 ευρώ το μήνα!
Που πήγαμε;
Μετά από σχετικό διαγωνισμό, σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο επί της Γούναρη, όπου δίναμε για το ΚΕΠ και άλλες δημοτικές δομές 6.700 ευρώ το μήνα!

Τότε μπήκαν μπροστά τα συμφέροντα.
Με ενορχηστρωτή τον ιδιοκτήτη του κτιρίου από το οποίο έφυγε το ΚΕΠ (που έχανε το πλούσιο ενοίκιο…) ξεκίνησε ένα λυσσαλέο κυνήγι εναντίον της δημοτικής μας αρχής.
Η πολεοδομία Γλυφάδας (ναι, αυτή που κάνει μήνες να βγάλει αποφάσεις) σφράγισε το νέο ΚΕΠ σε χρόνο-ρεκόρ, επειδή λέει ήταν σε περιοχή αμιγούς κατοικίας! Εμφανίστηκε μάλιστα κι ο αρχισυνδικαλιστής Θέμης Μπαλασόπουλος και μου έκανε μήνυση γιατί πήγαμε το ΚΕΠ εκεί… Και πολλά ακόμα, που δεν είναι της παρούσης να τα πω.

Το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά εξέτασε την υπόθεση και αποφάσισε ότι όλα έγιναν νόμιμα και σωστά.
Απεφάνθη ότι το ΚΕΠ όχι μόνο δεν προκαλεί όχληση σε περιοχή αμιγούς κατοικίας, αλλά εξυπηρετεί τους κατοίκους.
Αυτό δηλαδή που από την αρχή έλεγε και ο Δήμος Γλυφάδας, με βάση τη σχετική νομοθεσία αλλά και την έγκριση που λάβαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τα μικροσυμφέροντα, τα τοπικά φέουδα, οι κλίκες μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δική μας, προς όφελος της Γλυφάδας και των δημοτών, όσο και όσους και αν ενοχλεί αυτό.


Υ.Γ. : Το Β’ ΚΕΠ, λόγω όλης αυτής της περιπέτειας, λειτουργεί πλέον στην Διαδόχου Παύλου, δίπλα στο παλιό Δημαρχείο, σε μια εξαιρετική και πλήρως λειτουργική εγκατάσταση. Πλέον στόχος είναι να εγκατασταθεί τρίτο ΚΕΠ στη Γούναρη, για να εξυπηρετείται καλύτερα η ευρύτερη περιοχή.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια