ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οι θέσεις του κ. Μπουντουτσίδη για το συνήγορο του Δημότη


   
      ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΘΕΣΜΟΥΣ.


ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, Ο ΔΗΜΟΣ, Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΠΡΟΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΝΕΟΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη
17-4-2019
Λοιπόν,
Αυτοί που με την ψήφο μας γίνανε εξουσία, γιατί πιστέψαμε ότι τα είχαν καλά με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αυτούς που (όσοι) ψηφίσαμε να καταργήσουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Αυτούς που ψηφίσαμε να οργανώσουν και να εφαρμόσουν κράτος ΔΙΚΑΙΟΥ.
Αυτούς που ψηφίσαμε να οργανώσουν την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
Αυτούς που ψηφίσαμε για, για, για να κάνουν…….
Αυτοί οι άνθρωποι για μία φορά ακόμη αποδεικνύουν την απέχθεια τους προς την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αυτοί που θα έπρεπε να ενισχύουν τους ΘΕΣΜΟΥΣ και να τους ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ (οι σοβαροί άνθρωποι έτσι τους βάφτισαν),  καταργούν τον πιο σοβαρό ΘΕΣΜΟ του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.


Ανέκαθεν πίστευα ότι οι άνθρωποι με τον τρόπο τους, πρέπει  να ελέγχουν την εξουσία, είτε αυτός προέρχεται μέσα από ένα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ  ΣΥΝΟΛΟ, είτε μέσα από ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ και όταν οι άνθρωποι μέσα από τέτοια όργανα γνωρίζουν να κινούνται, τότε και μόνον τότε οι  παθογένειες παρελθόντων ετών μπορούν να ανατραπούν.

Τελικώς οι παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος συνεχίζονται. Όμως,  όσοι από εμάς είμαστε  αντίθετοι με αυτές τις παθογένειας –ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ- γιατί  η ζωή, δεν εξαρτάται μόνον από μας, ούτε και από αυτό που  παίρνουμε, αλλά  από αυτό που δίνουμε.

Με αφορμή την κατάργηση του ΘΕΣΜΟΥ  «του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης»  γράφω το εν λόγω κείμενο και  θα ήθελα να γνωρίζετε:

1ον. Λίγες ημέρες πριν των Δημοτικών και Νομαρχιακών Εκλογών, οι Δημοτικοί μας άρχοντες πρέπει να γνωρίζουν ότι,  τον πιο σοβαρό ΘΕΣΜΟ που πάνε να καταργήσουν οι ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΝΕΟΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ, εγκληματούν εις βάρος των πολιτών κάθε Δήμου.

2ον. Το εν λόγω κείμενο το κοινοποιώ επειδή γνωρίζω ότι, αυτόν τον ΘΕΣΜΟ του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης,  πολλοί από τους νέους υποψηφίους Δημοτικούς και Νομαρχιακούς Συμβούλους αγνοούν και θα ήθελα να προβληματίσω τόσο  τους Εκπροσώπους των ΜΜΕ, όσο και τους Υποψηφίους Δημοτικούς και Νομαρχιακούς Συμβούλους ότι,  αυτός ο ΘΕΣΜΟΣ είναι ένας ΘΕΣΜΟΣ -Αρωγός στον Δημοτικό Σύμβουλο και αξιωματούχο της κάθε  πόλης.

3ον. Οι Επόμενοι, από το 2010 που δημιουργήθηκε ο ΘΕΣΜΟΣ, βλακωδώς και ανοήτως δυστυχώς απαξίωσαν αυτόν τον ΘΕΣΜΟ  για τους δικούς του λόγους και έτσι, δώσανε σε αυτούς που διαχειρίζονται σήμερα τις τύχες μας, με κουτοπονηριές και σκοπιμότητες να  τον καταργήσουν. Φοβούνται τον έλεγχο ως άνθρωποι που τα επιχειρήματά τους ήταν στερεότυπα και που δεν άντεξαν στον χρόνο ή δεν αντέχουν την κριτική μέσα από τέτοια όργανα;.
Κάποτε, κάποιος με ρώτησε να του δώσω την ερμηνεία του ευγενικού ανθρώπου και τι κατά την άποψη μου είναι ευγένεια.
Απάντησα «Κατά την άποψη μου. Ευγένεια είναι να σέβεσαι την προσωπικότητα και την ιστορία κάθε ανθρώπου και να κρατάς την αξιοπρέπεια σου».

       17-4-2019


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια