ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Γλυφάδα φιλοξενείται στην Παγκόσμια εκθέση οργανισμού για τις γαλάζιες σημαίες.

Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη Γλυφάδα μας να φιλοξενείται στην Παγκόσμια Ετήσια Έκθεση του οργανισμού που απονέμει τις γαλάζιες σημαίες και μάλιστα σε περίοπτη θέση. 


Κάθε χρόνο το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE) δημοσιεύει την ετήσια έκθεσή του και παραχωρεί το κύριο άρθρο της σε Δήμαρχο ενός από τους Δήμους διεθνώς που βραβεύτηκε με γαλάζια σημαία.

Φέτος η τιμή αυτή έγινε στη Γλυφάδα κι έτσι με μεγάλη χαρά έγραψα το άρθρο, που διαφημίζει τη Γλυφάδα μας στα πέρατα της γης.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην παραλία μας και είναι πραγματικά φοβερό το συναίσθημα να βλέπουμε αυτή τη δουλειά να αναγνωρίζεται.

Μόλις αναλάβαμε τη δημοτική αρχή, το Σεπτέμβριο του 2014, ξεκινήσαμε αμέσως τον ευπρεπισμό και το νοικοκύρεμα της παραλίας μας. Διώξαμε τις αυθαιρεσίες. Ανακαινίσαμε την πρώτη και την τρίτη μαρίνα. Φτιάξαμε για πρώτη φορά παιδική χαρά στην παραλία. Τοποθετήσαμε το Seatrac για ΑμεΑ – πρώτο σε χρήση πανελλαδικά την τελευταία τριετία. Καθαρίσαμε, δενδροφυτεύσαμε και οργανώσαμε τις παραλίες μας και πέρυσι βραβευτήκαμε για πρώτη φορά στην ιστορία με τρεις γαλάζιες σημαίες!






 Αυτές τις μέρες ολοκληρώνουμε την κατεδάφιση μιας ακόμα αυθαίρετης κατασκευής στην πρώτη παραλία. Και δεν σταματάμε εδώ. Όλη η ακτογραμμή της Γλυφάδας, που μετά από πολύ αγώνα και προσπάθεια ήρθε στο Δήμο Γλυφάδας από την ΕΤΑΔ, θα αποδοθεί στους πολίτες και η πόλη μας θα αποκτήσει επιτέλους το παραλιακό μέτωπο που της αξίζει.

Χάρη μάλιστα σε αυτή την ενέργεια, ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, όπως συνέβη με τόσες άλλες εκτάσεις στην Ελλάδα.

Με τη στήριξη των συμπολιτών μας στις 26 Μαϊου, θα συνεχίσουμε με την τολμηρή, βιώσιμη ανάπλαση όλου του παραλιακού μετώπου, με νέους πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους, χώρους άθλησης και αναψυχής, παιδότοπους, νέες δενδροφυτεύσεις και πολλές ακόμα ήπιες παρεμβάσεις.


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια