ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βραβεύσεις Αθλητών από τον Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης την Κυριακή 31/03/2019, ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης 'Γρηγόρης Λαμπράκης' πραγματοποίησε τις βραβεύσεις  των πρωταθλητών, προπονητών  καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες που πέτυχαν το έτος 2018.



Η εκδήλωση φέτος ξεκίνησε με ένα μικρό αφιέρωμα στους προπονητές των αθλητών μας, όλους αυτούς τους ανθρώπους που με την σκληρή δουλειά και την σωστή καθοδήγηση τους, φτάνουν στο υψηλότερο βάθρο και τους κάνουν πρότυπο για όλους μας. Το θέατρο για ακόμη μια φορά ήταν ασφυκτικά γεμάτο  από κόσμο που ήρθε να χειροκροτήσει τους διακριθέντες αθλητές της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος  του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. κ. Γιώργος Καλιντέρης στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους τους αθλητές και τους  παρευρισκόμενους κατανοώντας τον αγώνα που δίνουν κάθε μέρα αυτοί και οι οικογένειές τους, ενώ παράλληλα σημείωσε πως στην θητεία της σημερινής διοίκησης όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις δέχτηκαν παρεμβάσεις, καθιστώντας αυτές σύγχρονες και ασφαλείς, ακριβώς όπως αξίζει στους αθλητές της πόλης μας!

Κατόπιν ο Πρόεδρος με τον Δήμαρχο της πόλης μας, απένειμε τιμητικές πλακέτες, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον Αθλητισμό, σε έναν από τους κορυφαίους παράγοντες της πόλης μας και του ΓΣΑ, τον κ. Αυγερινό Βασίλειο, στον κ. Γιούπη Γιώργο παγκόσμιο πρωταθλητή και πολυπρωταθλητή Ελλάδος της κλειστής κωπηλατικής καθώς και στον κ. Ηλιόπουλο Νικόλαο πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής με συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα και προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών, πρωταθλητών αλλά και μαθητών της πόλης μας,οι οποίοι απέσπασαν το θερμότατο χειροκρότημα από όλους!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους χορηγούς της εκδήλωσης μας: στο Δικηγορικό Γραφείο της κ. Γεννηματάς Θεοδώρας , στο Εργαστήριο Χρυσοχοΐας κ. Καλύβα και στο Ανθοπωλείο Πατεράκης.


Τέλος, ο Αθλητικός Οργανισμός συγχαίρει και πάλι, όλους τους πρωταθλητές της πόλης μας που κάνουν υπερήφανη την πατρίδα μας και την πόλη μας και τους εύχεται να είναι  πάντα γεροί και υγιείς και να μας δίνουν  την χαρά να τους βραβεύουμε κάθε χρόνο!





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια