ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καρατζαφέρης: Θα διώξω τους λαθρομετανάστες

Κατά την πρώτη του συνέντευξη μετά τη δημιουργία του νέου κόμματος «Εθνική Ενότητα» (μαζί με τον Νίκο Μπαλτάκο) ο Γιώργος Κατατζαφέρης έκανε λόγο για τους «λαθρομετανάστες», τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο αλλά και τον Νίκο Μιχαλολιάκο.


Ανέφερε, λοιπόν, ότι η Ελλάδα έχει 4.000.000 λαθρομετάναστες και υπογράμμισε πως αυτός θα τους διώξει διότι η χώρα δεν τους σηκώνει. Παρ’ όλα αυτά όταν ρωτήθηκε πώς θα το κάνει δεν είχε απάντηση. Αρκέστηκε να σημειώσει ότι είναι υπέρ του νόμου και της τάξης και αυτά ποτέ δεν γίνονται με γαρδένιες.

Ακόμη ρωτήθηκε σχετικά με τον υπόδικο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, και είπε ότι είναι «είναι πάρα πολύ καλό παιδί» ενώ ανέφερε ότι θα έκανε πρεσβευτή τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο για να έχει επαφή με χώρες που έχουν βασιλικές οικογένειες.

Μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή τη χαρακτήρισε «φασιστικό κόμμα», διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν είναι φασίστας και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με πρώην βουλευτές του κόμματος. «Δεν είμαι φασίστας αλλά δεν έχω ταμπού» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το κόμμα του είπε ότι θα αφήσει το Νίκο Μπαλτάκο να κάνει παιχνίδι και σημείωσε ότι «Δεν είναι μικρό μέγεθος. Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν Αντώνη Λιβάνη. Είμαστε ένα ευρύτερο σχήμα που χωράνε και άλλοι».


prototupo.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια