ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίου Δημητρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελική παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίου Δημητρίου, το Σάββατο 13 Απρίλη στο 6ο Δημοτικό.



Η Χριστίνα Αγγελονίδη, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και εκ νέου υποψήφια στην Περιφέρεια, ξεκίνησε την ομιλία στιγματίζοντας την επέκταση των αμερικανικών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο, που την ψήφισαν Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι στην Αμερική, και χαιρέτισαν όλα τα κόμματα εδώ πλην ΚΚΕ, που μπλέκει τη χώρα μας και τους λαούς στην περιοχή σε μεγαλύτερους κινδύνους.

Αναφέρθηκε επίσης στις εξελίξεις σχετικά με το συνέδριο της ΓΣΕΕ αναδεικνύοντας τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ που στελέχη του στο συνδικαλιστικό κίνημα πρωτοστατούν στις διαδικασίες παρωδία με εκπροσώπους της εργοδοσίας και με μεθόδους συνδικαλιστικής μαφίας.

Συνεχίζοντας την ομιλία της για το αντιφασιστικό μέτωπο που καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε:

«Απ’ την άλλη, ο Τσίπρας βραβεύεται από το ΝΑΤΟ, την Μέρκελ και τον Τραμπ. Για ποιο προοδευτικό μέτωπο, για ποιο μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά μιλάνε, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβέρνησε επί 4 χρόνια με τον εθνικιστή Καμμένο, πίνει νερό στο όνομα της ΕΕ, που έχει επίσημη πολιτική της τη θεωρία των 2 άκρων, φουσκώνοντας τα πανιά των ναζί στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη,με την πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης της ζωής όλων των λαών;

Προοδευτικό στην ιστορία των κοινωνιών, της ταξικής πάλης, είναι να μη συμβιβάζεσαι, να μην υποτάσσεσαι, αλλά να παλεύεις να αλλάξεις και να ανατρέψεις τους όποιους αρνητικούς συσχετισμούς. Μόνο έτσι μεγαλούργησε ο λαός μας και απέσπασε κατακτήσεις.

Σήμερα, το σύγχρονο και προοδευτικό είναι η πάλη για τις σύγχρονες εργατικές – λαϊκές ανάγκες. Είναι η πάλη για το ξήλωμα των μνημονιακών αντεργατικών – αντιλαϊκών νόμων. Είναι η εναντίωση στα σχέδια ΝΑΤΟ – ΕΕ στην περιοχή. Είναι η πάλη που έχει ως προοπτική μια διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας. Με το λαό στην εξουσία και ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει.
Η μόνη γνήσια αντιφασιστική ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ! (…) Σε αυτήν τη μεγάλη πολιτική μάχη που έχουμε μπροστά μας, για το ΚΚΕ κανένας δεν περισσεύει. Απλώνουμε το χέρι και καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε αγωνιστή, να συμπορευτεί σε μια μεγάλη και απαιτητική μάχη».

Θύμισε σε όλους τις πολιτικές ευθύνες που έχει η Περιφέρεια Αττικής και η κυβέρνηση για τα θύματα από τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές, για τα εκατομμύρια που μοιράζει σε έργα για το κεφάλαιο την ίδια στιγμή που δεν γίνονται αναγκαία έργα όπως αντιπλημμυρικής η αντισεισμικής θωράκισης.

Τόνισε ότι το πραγματικό δίλημμα για τις εκλογές είναι:

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για να ανοίξει επιτελούς ο δικός μας δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών; Στην μάχη που έχουμε μπροστά μας λοιπόν παίρνουμε θέση σε αυτή την κατεύθυνση.

Δεν ψάχνουμε για διαφορές ανάμεσα στους εκλεκτούς των κομμάτων.
Κάνουμε εμείς την πραγματική διαφορά. Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας.
Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού!

Ακολούθως, η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγίου Δημητρίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έκανε την παρουσίαση του υπόλοιπου ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το οποίο στο σύνολό του απαρτίζεται κατά 40% από γυναίκες, 50% από εργαζόμενους και 21% από επαγγελματοβιοτέχνες της περιοχής, ενώ το 52% είναι νέοι άνθρωποι κάτω των 40 ετών.

Γι’ αυτό και συνεχίζοντας την ομιλία της τόνισε τους λόγους τους οποίους η νεολαία πρέπει να στηρίξει το ΚΚΕ παντού, ώστε:

Να υπάρχει κρατική χρηματοδότηση, πλήρης και επαρκής προς την Τοπική Διοίκηση, ώστε να καλύπτονται οι υπηρεσίες λειτουργίες του δήμου.
Για κατάργηση και μείωση σε μια σειρά τέλη, φόρους και άλλα χαράτσια που εφαρμόζονται εις βάρος του λαού στο δήμο, με ταυτόχρονη αυξημένη φορολόγηση των μεγάλων επιχειρήσεων που βρίσκονται στο δήμο.

Μονιμοποίηση άμεση των συμβασιούχων στο δήμο, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Πρόσβαση των παιδιών σε υποδομές Προσχολικής Αγωγής. Με γενναία χρηματοδότηση από κυβέρνηση.

Κατάργηση και μείωση σε συνδρομές των δημοτών για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στην περιοχή. Ελεύθερη πρόσβαση σε αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές του δήμου.

Αναβάθμιση – αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων της περιοχής, χωρίς εμπορευματοποίηση και ιδιώτες, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους.
Διασφάλιση δημόσιου χαρακτήρα του πάρκου του Ασυρμάτου.

Στο τέλος κάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχει στη συγκέντρωση στην Καλλιθέα, στην πλατεία Δαβάκη, την Τετάρτη 17 Απρίλη, στις 19.30, όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως επίσης και στην περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απρίλη, στην Πικροδάφνη, με αφετηρία το ρέμα, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Πρωτούλη, την υποψήφια δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Γιώτα Δήμου και τον υποψήφιο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Νίκο Γαρδίκη.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Ρέμα της Πικροδάφνης στο ύψος της οδού Θεσσαλονίκης στις 17.30. Θα ακολουθήσει περιοδεία στα καταστήματα της Λεωφόρου Αγίας Βαρβάρας στις 18.30 και μια ώρα αργότερα, στις 19.30 ο Γιάννης Πρωτούλης θα μιλήσει στο καφενείο «Η Δάφνη», Αγίας Βαρβάρας 100.
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

1. Αθανασόπουλος Άρης
Είναι 35 ετών, γεωπόνος. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και δραστηριοποιείται στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
2. Βιαστικόπουλος Ιωάννης
Μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων, 65 ετών.
3. Γαλανού Βιβή
Είναι 29 ετών, φυσικός. Αυτό το διάστημα είναι άνεργη και μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
4. Δοντάς Γιάννης
Είναι αυτοαπασχολούμενος οδηγός ΤΑΞΙ, αγωνίζεται μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ στο ΣΑΤΑ. Είναι 59 ετών.
5. Δρίβα Αριστέα
Εργάζεται σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Π. Φαλήρου. Είναι μέλος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, 58 ετών.
6. Κακκαβάς Μιχάλης
Είναι 34 ετών κι εργάζεται σε εταιρεία λογισμικού. Είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.
7. Καραγιάννης Θανάσης
Πρώην εκπαιδευτικός, διδάκτορας Επιστημών της Αγωγής, Ερευνητής/Μελετητής/Κριτικός Θεάτρου για παιδιά και εφήβους. Συγγραφέας.
8. Κάσσος Ηλίας
32 ετών, αυτοαπασχολούμενος, μέλος του Συλλόγου ΕΒΕ Μπραχαμίου. Πρωταθλητής Στίβου στο αγώνισμα των 3.000 μ.
9. Κελεπούρα Βασιλική
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ. Επί χρόνια δραστήριο μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Σήμερα είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων.
10. Κορομπίλης Μιχάλης
Είναι 34 ετών. Απόφοιτος ΑΕΙ Νοσηλευτικής, εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενος σε φαρμακείο.
11. Κουμούτσος Θοδωρής
Εργάζεται στη ΣΤΑΣΥ ως οδηγός ηλεκτρικών τρένων. Αγωνίζεται μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ στο ΣΕΗΚ. Είναι 43 ετών.
12. Μουτάφη Δανάη
Επί χρόνια αγωνιζόταν μέσα από συλλόγους του Μπραχαμίου, δίνοντας μάχες για να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των ανοιχτών χώρων της περιοχής. Είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων.
13. Μπάδας Βασίλειος
Πρόεδρος του Παραρτήματος Αγ. Δημητρίου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.
14. Μυλωνάς Κώστας
Αλουμινάς στο επάγγελμα, αυτοαπασχολούμενος. Είναι 57 χρονών, έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου.
15. Νάκος – Τσιατσιάνης Γιώργος
Ηλεκτροτεχνίτης, 41 ετών. Αυτό το διάστημα είναι άνεργος. Δραστηριοποιείται μέσα από το Σωματείο Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής – ΕΗΝΑ.
16. Νικοπούλου Σαββούλα – Άννα
Είναι 35 ετών, φιλόλογος. Μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και επικεφαλής Λαϊκής Επιτροπής Μπραχαμίου. Εργάζεται στο Δήμο Αγ. Δημητρίου ως συμβασιούχος «κοινωφελούς εργασίας» 8μηνης διάρκειας του ΟΑΕΔ, μέλος της Παναττικής Επιτροπής Αγώνα των Εργαζομένων της «κοινωφελούς εργασίας» και του Συνδικάτου ΟΤΑ, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Δημητρίου που ανήκει στην ΟΓΕ.
17. Ντουμανά Παναγιώτα
Είναι συνταξιούχος βρεφοκόμος, 60 ετών. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Δημητρίου που ανήκει στην ΟΓΕ.
18. Περράκης Γιώργος
42 ετών, απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Εργάζεται στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και είναι μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων.
19. Ρούσου Μαρίνα
Είναι 26 ετών, απόφοιτος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ, σπουδάστρια Δραματικής Σχολής και μουσικός. Είναι εποχιακή εργαζόμενη και μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής Συλλόγων Θεατρολόγων και του Συλλόγου Σπουδαστών Σχολών Χορού, Θεάτρου και Κινηματογράφου.
20. Σγουράκη Άννα
Είναι 51 ετών. Εργαζόμενη σε ξενοδοχείο και μέλος του ΔΣ στο Παράρτημα Νότιου Τομέα του Συνδικάτου Επισιτισμού -Τουρισμού.
21. Σεφέρη Ιφιγένεια
Είναι 36 ετών, μουσικός. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός Μουσικής και Χορού σε παιδιά. Είναι μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια