ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εκλογές 2019: Γνωστά πρόσωπα που εκλέγονται σε δήμους και περιφέρειες

Πρώην παίκτες του Survivor, ηθοποιοί, αθλητές και celebrities «σταυρώθηκαν» από τον κόσμο

Κατέβηκαν στον πολιτικό στίβο, μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών τους. Άλλοι με εμπειρία στα τοπικά, άλλοι χωρίς εμπειρία αλλά με όρεξη και όραμα για αλλαγές και άλλοι έχοντας στις προεκλογικές τους αποσκευές την αναγνωρισιμότητα τους, ζήτησαν την ψήφο και την πήραν κερδίζοντας μία θέση σε δημοτικά ή περιφερειακά συμβούλια.


Οι εκπλήξεις δεν απουσιάζουν στην παρακάτω λίστα. Πρώην παίκτες του Survivor, celebrities, αθλητές, τραγουδιστές, παρουσιάστριες, όλα τα έχει ο μπαξές.
Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι είναι οι διάσημοι εκείνοι που εκλέχθηκαν στις δημοτικές εκλογές 2019 και στις Περιφερειακές εκλογές.

Περιφερειακές εκλογές

Με τον Γιώργο Πατούλη εκλέγονται ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, ο οποίος βρίσκεται μέχρι στιγμής μέσα στην πρώτη δεκάδα. Επίσης, με τον ίδιο συνδυασμό «Νέα αρχή για την Αττική» εκλέγεται και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση, στο Νότιο Τομέα Αθηνών.
Στο συνδυασμό «Δύναμη ζωής» της Ρένας Δούρου βρίσκεται και ο Μάριος Αθανασίου, του οποίου η υποψηφιότητα είχε σχολιαστεί αρνητικά από τους χρήστες των social media με τον ηθοποιό να απαντά στις αρνητικές κριτικές μέσω Instagram. Ο Αθανασίου εκλέγεται στη δεύτερη μάλιστα θέση.

Με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού εκλέγονται ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τότης Φυλακούρης.
Με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα εκλέγεται η Βούλα Πατουλίδου, η οποία βρέθηκε στην πρώτη θέση, αλλά και ο Άγγελος Χαριστέας ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αυτή τη φορά είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και διεκδικεί την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Αν και ο συνδυασμός του βγήκε δεύτερος, την επόμενη Κυριακή θα διεκδικήσει την περιφέρεια με αντίπαλο τον πρώτο Φάνη Σπανό.

Δημοτικές εκλογές

Εδώ, έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές γνωστών προσώπων σε δημοτικούς συνδυασμούς και τις εκπλήξεις. Έχουμε και λέμε:
Στον δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη εκλέγεται η Αλεξία Έβερτ, η οποία πήρε την πρώτη θέση στην προτίμηση του κόσμου. Πολύ ψηλά και στην 4η θέση – μέχρι στιγμής – συναντάμε την Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ εκλέγεται και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.


 Ο Γιάννης Βούρος, σε αυτές τις εκλογές, διεκδικεί τον δήμο Φιλαδέλφειας και μάλιστα έρχεται πρώτος σε ψήφους με τον συνδυασμό του «Πολιτών Πολιτεία», πηγαίνοντας στον δεύτερο γύρο.


Στην Αγία Παρασκευή και στον συνδυασμό του Γιάννη Σταθόπουλου, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, συναντάμε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον «μισθοφόρο» του πρώτου survivor, ο οποίος εκλέγεται στην έβδομη θέση.
Αλλά και άλλη μία πρώην survivor εκλέγεται και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σάρα Εσκενάζυ, η οποία βγήκε τρίτη με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου στον δήμο Αμαρουσίου.

Ο Νίκος Βουρλιώτης προηγείται μέχρι στιγμής  στο δήμο Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου.


 Η  γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη εκλέγεται (από την 5η θέση) στη Γλυφάδα με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου, όπως και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στον Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής» εκλέγονται η Νόνη Δούνια και ο πρώην τερματοφύλακας, Αντώνης Νικοπολίδης.
Και ο Γιάννης Βαρδής δοκιμάστηκε σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Ήταν υποψήφιος για τον δήμο Παιανίας, όπου κι εκλέγεται.

Τέλος, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης και είναι στο όριο να εκλεγεί.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια