ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Ζητείται ψεύτης στον Άλιμο» – Πρωταγωνιστής ο «Ψευτοβαγγέλης Τσαμήτας»

Η κορυφαία πολιτική σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης», που αναφέρεται στις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους και έχει μεταφραστεί και παιχτεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου (Αμερική, Καναδά, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία και Τουρκία), παρουσιάζεται στον Άλιμο.


 Στον ρόλο του πρωταγωνιστή, ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Τσαμήτας, ο οποίος με τα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογήσει τις απραγματοποίητες προεκλογικές υποσχέσεις του και την άτακτη φυγή του από το debate, που σχεδίαζε να διοργανώσει το σωματείο «Νότιον Σήμα», με ανακοινώσεις του ρίχνει τις ευθύνες στον δημοσιογράφο της ΕΣΗΕΑ, Γιώργο Φρίμη (διαχειριστή του ΝΟΤΙΑ.GR).

Ναι είναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν από λίγες ημέρες σε επίσημη ανακοίνωση έλεγε ότι θα μεταφέρει αλλού την πεζογέφυρα στην παραλιακή (δηλαδή θα την γκρεμίσει) και όταν κατάλαβε τη γκάφα που είχε κάνει τα έριξε στο NOTIA.GR, που αποκάλυψε τη μεγάλη μπαρούφα του προεκλογικού του προγράμματος (δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Ναι είναι ο ίδιος άνθρωπος που θέλει να εκλεγεί δήμαρχος, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ίδιο τον Δήμο για επιχειρηματικό πρότζεκτ που σχεδιάζει στην πόλη (δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Ναι είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε αναλάβει την εργολαβία για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου που μας άφησε κληρονομιά την τρύπα στην παραλία (δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Αυτός λοιπόν ο τύπος έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Φρίμη γιατί (ας γελάσουμε) ανακόπτει την μεγάλη του πορεία για τη διεκδίκηση του Δήμου.

Μάλλον μας βλέπει κάθε βράδυ στον ύπνο του. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι σε δυο απανωτές ανακοινώσεις του, για να δικαιολογήσει την άτακτη φυγή του από το debate για τον Άλιμο, λέει πάλι ψέματα και αναφέρει ότι απέσυρε τη συμμετοχή του, λόγω…Φρίμη!!!  Ο οποίος ουδέποτε είχε ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του debate.
Μάλιστα θα αρνιόταν από την πρώτη στιγμή την συμμετοχή του. Κακώς, το όνομά του χρησιμοποιήθηκε από τους διοργανωτές, σε ανεπίσημες συζητήσεις, χωρίς να έχει ενημερωθεί ο ίδιος.

Κύριε «Ψευτοβαγγέλη Τσαμήτα» θα τα πούμε στα δικαστήρια. Περιμένουν όλοι τα «αδιάσειστα» στοιχεία σας. Έχετε κάποια έγγραφα στα οποία αναφέρεται το όνομα του Γιώργου Φρίμη;

H ANΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ» ΓΙΑ ΤΟ DEBATE

Αγαπητοί Συνδημότες
Αγαπητοί Φίλοι και Μέλη
Υπερασπιζόμενος την αξιοπιστία του σωματείου «ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ» και παράλληλα την προσωπική και αυτοδιοικητική μου αξιοπρέπεια θέλω να γνωρίζετε ότι, με την πρωτοβουλία μας αυτή, ως φορέας της κοινωνίας των πολιτών, θελήσαμε να αναδείξουμε τον διάλογο, μια από τις κορυφαίες παρακαταθήκες του ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα, ως αναγκαίο βήμα απέναντι στους στείρους και ανούσιους μονολόγους και μάλιστα σε μια εποχή όπου αξίες, αρχές και θεσμοί βρίσκονται σε κρίση. Πλην όμως, εκ του αποτελέσματος, τούτο εστάθη αδύνατον.
Στις 8 Μαΐου απευθύναμε επιστολή στους υποψηφίους Δημάρχους για τον Δήμο Αλίμου (κ.κ. Α. Κονδύλη, Θ. Ορφανό, Κυρ. Καμαρινού, Δ. Γιαννακόπουλο, Ε. Τσαμήτα και Κ. Χαρίτο) όπου τους καλούσαμε να συμμετάσχουν σε δημόσια συζήτηση ώστε οι πολίτες θα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, πολιτισμένα, θέσεις και απόψεις για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν το Δήμο Αλίμου.
Προτείναμε την Τετάρτη 15/05/2019 ως ημέρα διεξαγωγής της Δημόσιας συζήτησης. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από όλους και μάλιστα μετά πολλών επαίνων πλην του κ. Δ. Γιαννακόπουλου που δήλωσε την μη συμμετοχή του. Τους προτάθηκαν επίσης πέντε Θεματικές Ενότητες στα πλαίσια των οποίων οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα κατέθεταν τις θέσεις τους.

Την Κυριακή 12/05/2019 και ώρα 11.00 πρωινή συναντήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των Υποψηφίων Δημάρχων όπου μετά από μια τρίωρη διαδικασία κατέληξαν ομόφωνα σε συμφωνία επί όλων των ενοτήτων όπως αυτές διαμορφώθηκαν στην κοινή σύσκεψη καθώς επίσης το χρονοδιάγραμμα και την ροη των ερωτήσεων. Ο εκπρόσωπος του κ. Ορφανού ζήτησε να αλλάξει η ώρα της συζήτησης ώστε να διευκολυνθεί ο κ. Ορφανός αίτημα που έγινε αποδεκτό από όλους και μετατέθηκε κατά μια ώρα η προγραμματισμένη συζήτηση.

Οι ενότητες ερωτήσεων που συμφώνησαν οι εκπρόσωποι ήταν:
• 1η θεματική ενότητα: Δήμος Αλίμου, Θεσμικό πλαίσιο και Συμμετοχή πολιτών.
• 2η θεματική ενότητα: Περιβάλλον και Ποιότητα ζωής
• 3η θεματική ενότητα: Πολιτισμός και Παιδεία
• 4η θεματική ενότητα: Επένδυση Ελληνικού – Παραθαλάσσιο Μέτωπο
• 5η θεματική ενότητα: Μοντέλο ανάπτυξης – Ευρώπη.

Την Τρίτη 14/05/2109 και ώρα 23,27 τα μεσάνυχτα λάβαμε email – επιστολή από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Θ. Ορφανό που μας πληροφορούσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην Δημόσια Συζήτηση διότι «οι επιφυλάξεις που είχε επιβεβαιώθηκαν» χωρίς όμως να τις επισημαίνει και μας ενημέρωσε, με καθυστέρηση 50 ωρών μετά την συνάντηση των εκπροσώπων των υποψηφίων.

Την Τετάρτη, ημέρα διεξαγωγής της δημόσιας Συζήτησης, το πρωί και ώρα 11.35 λάβαμε email, από τον κ. Τσαμήτα στο οποίο ανέφερε «ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως οι όροι και η διαδικασία διεξαγωγής του debate, παρά τις διευκρινήσεις τις οποίες ζητήσαμε» χωρίς όμως να τις επισημαίνει και αυτός, θέτοντάς τους παράλληλα το ερώτημα «Πότε ζητήθηκαν και με ποιο έγγραφο;;;»

Φυσικό αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η αποχώρηση των δύο υποψηφίων της κ. Κ. Καμαρινού και του κ. Κ.Χαρίτου, οι οποίο είχαν από την αρχή θέσει ως προϋπόθεση την συμμετοχή των κ.κ. Ορφανού και Τσαμήτα. Στην συνέχεια το μεσημέρι της Τετάρτης 15/05/2019, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της Δημόσιας Συζήτησης ενημερώσαμε τον υποψήφιο Δήμαρχο και νυν Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη για την ματαίωσή της.

Το Νότιον Σήμα ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους εκπροσώπους των πέντε υποψηφίων για την άριστη συνεργασία αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η Δημόσια συζήτηση.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δημοσιογράφο κ. Απόστολο Μαγγηριάδη ο οποίος είχε αποδεχθεί την πρότασή μας να συντονίσει τη Συζήτηση.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Η αλληλογραφία στην διάθεσή σας.
Το «Νότιον Σήμα», αν χρειαστεί θα επανέλθει, ενώ θα συνεχίσει να αναδεικνύει το πολιτισμικό δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση.
Με εκτίμηση
Βασίλης Ξένος – Γαβριέλης
Πρόεδρος Δ.Σ. Νοτίου Σήματος
π. Δήμαρχος Αλίμου

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΜΗΤΑ

Αγαπητό Νότιο Σήμα
Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την πρωτοβουλία που λάβατε για την διεξαγωγή debate αλλά επειδή δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως οι όροι και η διαδικασία διεξαγωγής του, παρά τις διευκρινήσεις τις οποίες ζητήσαμε,  είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε.

Με εκτίμηση
Βαγγέλης Τσαμήτας – Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣΑΜΗΤΑ

Ο διάλογος, ο σεβασμός και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούν ζωτικά στοιχεία της Δημοκρατίας και κεντρικό πυρήνα της προσωπικής πολιτικής ιδεολογίας μου. Η συμμετοχή μου στα κοινά ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου έχει ως κύριο στόχο να διασφαλίσει ότι στην πόλη μας θα επιστρέψει η κουλτούρα συνεργασίας και συναίνεσης και ότι επιτέλους θα σταματήσουν τα θλιβερά φαινόμενα απολυταρχικών συμπεριφορών και αποφάσεων που λαμβάνονται με απόλυτα αδιαφανείς διαδικασίες, όπως αυτές στις οποίες μάς έχει συνηθίσει τα τελευταία 5 χρόνια χρόνια ο κ. Κονδύλης.

Πριν από μερικές μέρες μάς έγινε μια πρόταση για συμμετοχή σε διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης (debate) μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων Αλίμου. Καταρχάς τη θεωρήσαμε μια εξαιρετικά θετική πρωτοβουλία, εφόσον θα δινόταν η ευκαιρία στους Αλιμιώτες να ακούσουν τις προγραμματικές θέσεις των Υποψήφιων Δημάρχων και να αξιολογήσουν τις προτάσεις του κάθε Συνδυασμού. Δυστυχώς, όμως, διαπιστώσαμε ότι στο debate αυτό είχε δρομολογηθεί η συμμετοχή δύο δημοσιογράφων, του κ. Φρίμη και του κ. Κονταρίνη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα εξαπολύουν σφοδρότατες, αναίτιες και συκοφαντικές επιθέσεις ενάντια στον Συνδυασμό μας αλλά και σε εμένα προσωπικά και στηρίζουν αναφανδόν τον κ. Κονδύλη με τρόπο προκλητικό. Συγκεκριμένα, η απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Φρίμη με έχει ήδη οδηγήσει στην εξώδικη διαμαρτυρία μου, προκειμένου ο εν λόγω δημοσιογράφος να σταματήσει να γράφει ψέματα και ανακρίβειες που αποσκοπούν στην προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Παρά τις έντονες επιφυλάξεις και τα ερωτήματα που αναπόφευκτα γεννήθηκαν στο μυαλό μας, προσπαθήσαμε καλοπροαίρετα να συμβάλουμε στο να διαμορφωθεί ένα αξιόπιστο πλαίσιο διεξαγωγής του debate, το οποίο θα διασφάλιζε τον πλουραλισμό και θα εγγυόταν ότι οι Αλιμιώτες θα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σωστά και αντικειμενικά για τις θέσεις των υποψήφιων Δημάρχων. Διαπιστώσαμε όμως ότι δεν θα υπήρχαν συγκεκριμένες ερωτήσεις αλλά γενικές και αόριστες θεματικές, κάτι που θα έδινε τη δυνατότητα στον κ. Κονδύλη να μιλήσει με τον γνωστό φλύαρο, παλαιοκομματικό τρόπο του και να μην απαντήσει ή μάλλον, ακριβέστερα, να μην απολογηθεί για τα τραγικά πεπραγμένα μιας, κατά κοινή ομολογία, αποτυχημένης 5ετίας. Τις όποιες αντιρρήσεις μας τις εκφράσαμε σε προφορικές συνομιλίες που είχαμε με τους υπεύθυνους για τη διεξαγωγή του debate, χωρίς όμως να λάβουμε κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Τέλος, μια σειρά από άλλα ζητήματα που δεν προβλέπονται από την κοινά αποδεκτή πρακτική διεξαγής των δημόσιων διαλόγων μάς οδήγησε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας στο debate, όπως άλλωστε έπραξαν και άλλες Δημοτικές Παρατάξεις.
Αποτελεί δέσμευσή μου ότι μέχρι τις 26 ΜΑΪΟΥ θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τις αξιακές αλλά και προγραμματικές διαφωνίες μας με τον κ. Κονδύλη, όπως πράξαμε και στη δημόσια συζήτηση με τους εργαζομένους του Δήμου, από την οποία απουσίαζε ο Δήμαρχος επειδή προφανώς προσπαθεί να αποφύγει την κριτική και τα δίκαια παράπονα των εργαζομένων για τον τρόπο Διοίκησης του Δήμου.

Γιατί αξίζουμε καλύτερα! Γιατί μπορούμε καλύτερα!

Η ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣΑΜΗΤΑ

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την μη διεξαγωγή του debate μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων Αλίμου -και επειδή πολύς ντόρος γίνεται – θέλουμε για μια ακόμα φορά να εκφράσουμε τη θέση μας και να αποσαφηνίσουμε τις προθέσεις μας.

Είμαστε υπέρ της ισότιμης, αντικειμενικής και με κοινά αποδεκτές πρακτικές, διεξαγωγής του debate μεταξύ των υποψηφίων. Γιατί μόνο έτσι θα διασφαλίζεται ο πλουραλισμός και η σωστή ενημέρωση των Αλιμιωτών.

Ήταν λοιπόν το debate όπως διοργανώθηκε επί της αρχής ισότιμο;
Όχι, γιατί δεν υπήρχαν συγκεκριμένες ερωτήσεις στις οποίες θα απαντούσαν οι υποψήφιοι αλλά γενικές κατηγορίες που έδιναν την δυνατότητα αοριστολογίας σε κάθε υποψήφιο και εν τέλει αφαιρούσαν τη δυνατότητα από τον κάθε δημότη να κρίνει με ίσους όρους την κάθε απάντηση.

Ήταν αντικειμενικό;

Όχι, γιατί μέσα στους δημοσιογράφους είχε τη συμμετοχή του κ. Φρίμη ο οποίος εξαπολύει συκοφαντικές, ψευδείς και αναίτιες επιθέσεις ενάντια στον συνδυασμό μου και σε μένα προσωπικά.

Ήταν με κοινά αποδεκτές πρακτικές;
Όχι, γιατί μέχρι το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας που ήταν προγραμματισμένο, δε λάβαμε ποτέ το συγκεκριμένο πλαίσιο διεξαγωγής του, αν και προφορικά είχαμε καταθέσει τις ενστάσεις μας.

Και επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, η παράταξη ΑΛΙΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ξεκαθαρίζει ότι θέλει το διάλογο με τις ορθές πρακτικές για την διασφάλιση της ισοτιμίας και του πλουραλισμού.

• Το debate να διοργανωθεί από την διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Αλίμου.
• Να επιλεγούν 2-3 έγκριτοι δημοσιογράφοι που θα έχουν την πείρα και την ικανότητα να το διεξάγουν με αμεροληψία.
• Να καθοριστούν οι θεματικές ενότητες και οι ερωτήσεις της κάθε ενότητας που πρέπει να απαντήσουν οι υποψήφιοι.
• Να προσδιοριστεί συγκεκριμένος χρόνος για την κάθε απάντηση.
Με τους όρους αυτούς και αφού καθοριστούν οι περαιτέρω λεπτομέρειες από την διαπαραταξιακή, είμαστε εδώ για την διεξαγωγή του debate.
Γιατί αξίζουμε καλύτερα! Γιατί μπορούμε καλύτερα!




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια