ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παπανικολάου στο ΣΚΑΙ: Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση


Συνέντευξη παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και στη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βίδου, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, όπου μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα που τον ανέδειξε πανηγυρικά, ξανά στη δημαρχία της πόλης, αλλά και για τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας, καθώς, όπως, χαρακτηριστικά, είπε: «Η ευθύνη μας είναι να κάνουμε την πόλη μας ακόμα καλύτερη και η αγωνία μου η μεγάλη είναι να συνεχίσουμε το ίδιο και περισσότερο έντονα».



Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Παπανικολάου.

«Χριστίνα Βίδου: Παρακολουθώντας, χτες, τα εκλογικά αποτελέσματα εδώ στον ΣΚΑΙ, βλέπαμε την άνεση με την οποία επανεξελέγη ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με ποσοστό 79,07% με την ενσωμάτωση να είναι στο 99,3% και τον επόμενο υποψήφιο να ακολουθεί με 6,11%. Κατ’ αρχάς, συγχαρητήρια, κύριε Δήμαρχε.

Γιώργος Παπανικολάου: Καλησπέρα, κυρία Βίδου και σας ευχαριστώ για τη ζεστή σας εισαγωγή.


Χριστίνα Βίδου: Πραγματικά, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος Δήμαρχος με τέτοιο ποσοστό. Είναι ανθρώπινη η ερώτηση, αλλά θα ρωτήσω αν το περιμένατε και τι συναισθήματα σας δημιούργησε αυτό το ποσοστό που είδατε δίπλα στο όνομά σας;

Γιώργος Παπανικολάου: Είναι πάρα πολύ μεγάλη η τιμή. Είχαμε την εκτίμηση ότι όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια είχε ανταπόκριση στους πολίτες. 

Πολλοί συμπολίτες μας μάς έλεγαν κατά την περίοδο των εκλογών πως νιώθουν πως η πόλη μας έγινε καλύτερη. Και την ημέρα της κάλπης, χτες, δηλαδή, που επισκέφτηκα τα εκλογικά κέντρα, αισθάνθηκα πως κάτι καλό θα συμβεί, όταν άνθρωποι που δε γνώριζα καν, μου έλεγαν ότι «εγώ ήρθα εδώ, ενώ έχω μεγάλη δυσκολία», κάποιος μου είπε «εγώ βγήκα από το νοσοκομείο για να έρθω», κάποιος άλλος μου είπε «εγώ ήρθα από πολύ μακριά για να ψηφίσω, γιατί το ήθελα πολύ». Αρκετοί μου είπαν ότι έφεραν τα δικαιώματά τους εδώ, γιατί πιστεύουν στην προσπάθειά μας. Και αυτό, ξέρετε, αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή, η οποία, βεβαίως, συνεπάγεται μια ακόμα μεγαλύτερη, μια τεράστια ευθύνη. Κι αυτό είναι για εμάς η επόμενη ημέρα. Να συνεχίσουμε το ίδιο και περισσότερο έντονα αυτό που κάναμε μέχρι σήμερα. Να αλλάζουμε την πόλη μας έργα και με παρεμβάσεις που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Χριστίνα Βίδου: Τι έχει μείνει από το προηγούμενο πρόγραμμα, κύριε Παπανικολάου, το οποίο δεν προλάβατε, δεν ολοκληρώσατε και πάτε τώρα, λοιπόν, να το υλοποιήσετε;

Γιώργος Παπανικολάου: Έχουμε πολλή προσπάθεια μπροστά μας, να σας πω και κάτι που είναι γνωστό και σε ανθρώπους εκτός Γλυφάδας. Έχουμε ένα υπέροχο παραλιακό μέτωπο, το οργανώσαμε όλο αυτό το διάστημα για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης και βραβευτήκαμε με τρεις γαλάζιες σημαίες. Υπήρχε, όμως, πάντα, μια παθογένεια, η οποία ήταν η εξής: Το υπουργείο Οικονομικών και η ΕΤΑΔ, η αρμόδια εταιρεία του υπουργείου, είχε τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου και ο Δήμος, όπως λέγαμε παλιά, δεν μπορούσε να βάλει ούτε μία ντουζιέρα. Πλέον, τα προηγούμενα χρόνια αυτό λύθηκε. Υπογράψαμε συμβάσεις και, πλέον, η παραλία ανήκει στο Δήμο και αυτό, ξέρετε, μας βοήθησε και σε κάτι άλλο, που το είδαμε στην πορεία. Χάρη σε αυτήν τη δέσμευση του παραλιακού μας μετώπου για τα επόμενα, περίπου, τριάντα χρόνια, καταρχήν δε μεταβιβάστηκε και η παραλία μας στο Υπερταμείο. Ακριβώς, λοιπόν, στη βάση της δυνατότητας αυτής έχουμε υποβάλει σχετικές μελέτες, σύντομα παίρνουμε τις άδειες και πολύ σύντομα θα δείτε στην παραλία μας ποδηλατοδρόμους καινούργιους, πεζόδρομους, χώρους αναψυχής, χώρους άθλησης, χώρους για τα παιδιά μας. Το ίδιο θα γίνει και στο βουνό μας. Έχουμε ένα υπέροχο βουνό και ελπίζουμε, πολύ σύντομα, να μπορείτε να ξεκινάτε να περπατάτε από το όριό μας μέχρι και τη Βούλα και να φτάνετε μέχρι και την Αργυρούπολη και ανάποδα. Και πολλά άλλα ακόμα μπορώ να σας πω για τις δεσμεύσεις που έχουμε καταθέσει στους πολίτες πριν τη χτεσινή ημέρα και πάνω και σε αυτό το πρόγραμμα, νομίζω, κριθήκαμε επίσης. Και ακριβώς επειδή τόσοι πολλοί συμπολίτες μας μάς έδειξαν αυτήν την εμπιστοσύνη και αυτήν την τόσο μεγάλη αγάπη, η δική μας ευθύνη που αναλαμβάνουμε είναι τεράστια. Και αυτή είναι η σκέψη μας από σήμερα κιόλας, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.



Σπύρος Μάλλης: Όταν κάποιον τον ψηφίζουν 8 στους 10 δεν είναι τυχαίο και δεν είναι επιτυχία του Δημάρχου, είναι επιτυχία των δημοτών που θα τον έχουν και τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Νοικοκύρεψε τα οικονομικά, μείωσε τα δημοτικά τέλη, έφτιαξε χώρους πρασίνου, έφτιαξε παιδικές χαρές. Ο άλλος το αντιλαμβάνεται, βλέπει μία πόλη καθαρή και ωραία. Και για αυτό, κύριε Δήμαρχε, την επιτυχία θα την έχετε. Δεν υποτιμώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο κ. Παπανικολάου απέδειξε πως μπορεί κάποιος σε αυτόν το χώρο να γίνει παράδειγμα, αλλά να έχει και η χώρα στην κεντρική πολιτική σκηνή ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους.  Ήρθε με τον αέρα του ευρωβουλευτή, ανέλαβε τα ηνία μίας πόλης και την «πάρει τρένο» κατά το κοινώς λεγόμενο και είναι, πλέον, πόλη – πρότυπο. Μπράβο και συγχαρητήρια. Δεν είναι τυχαίο ένα τόσο μεγάλο ποσοστό.

Χριστίνα Βίδου: «Κάνε το όπως ο Παπανικολάου» πρέπει να λέμε και στην κεντρική πολιτική σκηνή, κάτι καλό διαχειριστήκατε. Θα σας διαβάσω μερικά μηνύματα που αμς έρχονται: «Τα φιλιά μου στο Δήμαρχό μας», «ελπίζω να πάει ψηλότερα πολιτικά, αυτό νομίζω ότι θα είναι η επόμενη κίνηση» κ.ά.

Γιώργος Παπανικολάου: Η ευθύνη μας είναι να κάνουμε την πόλη μας ακόμα καλύτερη. Και αυτή ακριβώς η εμπιστοσύνη του κόσμου δε μας επιτρέπει να σκεφτούμε τίποτα άλλο. Σας το λέω ειλικρινά. Και η αγωνία μου η μεγάλη είναι να συνεχίσουμε το ίδιο και περισσότερο έντονα.

Βίδου: Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Δήμαρχε και κουράγιο, να είστε καλά. Έχετε κοιμηθεί καθόλου;

Γιώργος Παπανικολάου: Πολύ λίγο. Αλλά είμαστε καλά, αυτό το ξενύχτι είναι ευχάριστο.

Χριστίνα Βίδου: Νομίζω πως ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα υπόδειγμα, ενός πολιτικού άντρα ο οποίος είναι πιστός στο πρόγραμμά του, είπε ότι «θα κάνω από το Α μέχρι το Β και από το Β…», βάλτε ό,τι θέλετε εκεί και το έπραξε, το υλοποίησε. Το μυστικό της επιτυχίας, όπως λένε όσοι γνωρίζουν, πέρα από το ότι, εννοείται, υπάρχει μία πολύ καλή ομάδα, είναι και πολύ καλός γνώστης των ΕΣΠΑ. Ήξερε πότε πρέπει να πάρει χρήματα, τα οποία είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένους σκοπούς. Έτσι έγιναν πράγματα στη Γλυφάδα κι έτσι θα γίνουν κι άλλα».



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια