ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παλαιό Φάληρο: Ορκωμοσία της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Θεμελή


Ενώπιον του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου ορκίστηκε σήμερα το πρωί η νέα Δημοτική Σύμβουλος Θεμελή Μαρία, επιλαχούσα  του πλειοψηφούντος  συνδυασμού, μετά την παραίτηση του Διονύση Χατζηδάκη ενόψει των προσεχών Βουλευτικών εκλογών και την εκλογή του  Γιάννη Φωστηρόπουλου ως νέου Δημάρχου της Πόλης.


«Καλή  αυτοδιοικητική  και  δημιουργική πορεία» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου  στη νέα Δημοτική Σύμβουλο, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος καθώς ένας νέος άνθρωπος πλαισιώνει την κοινή προσπάθεια για το καλό της Πόλης.
Ευχαριστώντας τον Δήμαρχο, η κ. Θεμελή, υποσχέθηκε πως θα συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στο έργο της Δημοτικής Αρχής και πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, υπηρετώντας σωστά πρώτα και πάνω από όλα το θεσμό της τοπικής  αυτοδιοίκησης.

Ακολουθεί το βιογραφικό της νέας Δημοτικής Συμβούλου:

Θεμελή Μαρία
Σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος δύο ακόμα πτυχίων, Δημοσιογραφίας και Marketing Communications.
Εργάστηκε στο χώρο της επικοινωνίας, του Marketing και της διαφήμισης σε πολύ υψηλές θέσεις για μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, τράπεζες, ιδρύματα πολιτισμού και τεχνών.

Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας με σημαντικούς πελάτες στο χώρο της Υγείας, της Οικονομίας, του Εμπορίου, του Digital Marketing καθώς και του μεγαλύτερου πολυεθνικού οργανισμού επαγγελματικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ανέπτυξε την πρώτη ομάδα επαγγελματιών στην Ελλάδα για επαγγελματική δικτύωση, στο Π. Φάληρο, με στόχο την αύξηση της επιχειρηματικότητας και την τοπική προβολή σε διεθνές επίπεδο.

Από μικρή ήταν ανήσυχο πνεύμα, διάβαζε και έγραφε πολύ. Πιστεύει  στην εξέλιξη, αρνείται πεισματικά την κρίση, την κατάθλιψη, τα όρια!

Λατρεύει τη θάλασσα, τα ταξίδια, τους ανθρώπους!

Αρθρογραφει για κοινωνικά θέματα με άρθρα στον τοπικό τύπο και σε πολλά άλλα ΜΜΕ.

«Η Πριγκίπισσα Τύχη και πώς να την κατακτήσετε» , το πρώτο παραμύθι της είναι αφιερωμένο στο Π. Φάληρο, την πόλη που ζει και αγαπαει. Είναι η πρώτη της επίσημη επαφή με τον κόσμο των εκδόσεων και μέρος των εσόδων του βιβλίου δίνονται για την ενίσχυση των σκοπών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Π. Φαλήρου.

Ασχολείται ενεργά και διοργανώνει εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς με όραμα μια πιο ανθρώπινη κοινωνία , προωθει τον εθελοντισμό και βοηθάει  μέσω ομάδων εθελοντών τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο) του Δήμου Π. Φαλήρου.





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια