ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Χάρης Θεοχάρης υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθήνας –Νότιος τομέας - με το Κόμμα της «Νέας Δημοκρατίας » - Βιογραφικό &Προτάσεις (Βίντεο)


Ο Χάρης Θεοχάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία σε επιχείρηση star-up και συνέχισε την καριέρα του στην Αγγλία .



Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα.
Έγινε ο πρώτος επικεφαλείς της νέας, «Ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων».

Επιμελήθηκε την αναδιοργάνωση των φορολογικών υπηρεσιών και υλοποίησε τον εκσυγχρονισμό τους.

Το Ιανουάριο του 2015 εκλέχθηκε βουλευτής. Ξεχωρίζει μέσα από την Δημιουργική κριτική του, η οποία συνοδεύεται πάντα από συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις.

Στόχοι του παραμένουν η ποιότητα στην καθημερινή ζωή και ένα κράτος – φίλος με τον πολίτη.

Πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις που έχουν επίκεντρο τους τον άνθρωπο, πιστεύει στην πρόοδο της χώρας μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πιστεύει στην στήριξη των δημιουργικών δυνάμεων της μεσαίας τάξης.

Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Ρηγόγιαννη και έχει δύο κόρες, τη Στέλλα και την Γεωργία.

Ζει στη Γλυφάδα και είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία





Χάρης Θεοχάρης: «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει φωτεινή και αυτοδύναμη»

Δε χωρά αμφιβολία ότι το σύγχρονο ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα. Ποιες είναι οι προτεραιότητες της ΝΔ εφόσον  κερδίσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου;

Η απεμπλοκή επενδύσεων από τα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την επόμενη κυβέρνηση. Θα υπάρξουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας μόλις κάποια έργα, όπως το Ελληνικό, μπουν μπροστά. Έχουμε πει πολλές φορές ότι έχουμε ήδη έτοιμα νομοσχέδια. Δεν πρόκειται να περιμένουμε. Η ΔΕΗ, είναι ένα εκκρεμές πρόβλημα που περιμένει τη λύση του. Φυσικά και το τραπεζικό σύστημα θα πρέπει να εξυγιανθεί. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε και να προχωρήσου με ό,τι με τρόπο ιδεοληπτικό άφηνε στην άκρη ο Τσίπρας. Η Ελλάδα πρέπει να ξαναβγεί στο προσκήνιο. Μόνον με εξωστρέφεια θα το κατορθώσει.



Αναφερθήκατε στην επένδυση του Ελληνικού που τόσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί. Θα θέλατε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;

Το Ελληνικό –μια επένδυση που έχει «κολλήσει»- θα πρέπει να ξεκινήσει από την πρώτη μέρα και οι υπουργικές αποφάσεις που λείπουν να υπογραφούν μέσα σε μια εβδομάδα, για να δώσουν το σήμα εκκίνησης για τις επενδύσεις στη χώρα μας, για να μπουν επιτέλους οι μπουλντόζες. Ο κόσμος ζητάει δουλειές, να μη φεύγουν τα παιδιά στο εξωτερικό και στήριξη της μεσαίας τάξης και με μια λέξη λένε «φτάνει πια δεν πάει άλλο».

Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει η εικόνα;

Δε είναι καθόλου εύκολο. Όμως, αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί, για να ξεφύγουμε από τη μέγγενη της μιζέριας, εκεί όπου μας έθαψε η χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση της χώρας, θα τα καταφέρουμε. Η φωτεινή Ελλάδα μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν όλοι αντιληφθούμε ρεαλιστικά σε ποιον κόσμο ζούμε και ποιες δυνατότητες υπάρχουν. Οδηγό χρειαζόμαστε ως χώρα. Και η Νέα Δημοκρατία διαθέτει ικανότατους καθοδηγητές και λεπτομερείς χάρτες, ώστε να φθάσουμε στον προορισμό μας.


Ποιος είναι ο προσωπικός στόχος σας;

Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην ανάπτυξη της χώρας μου, καθώς τον τομέα των οικονομικών τον γνωρίζω πολύ καλά. Ξέρω τι είναι αυτό που έχει ανάγκη τούτη την στιγμή η Ελλάδα. Ξέρω τι χρειάζεται ο Νότιος Τομέας των Αθηνών, για να γίνει ένας ισχυρός πόλος ανάπτυξης. Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει το στελεχιακό αυτό δυναμικό, που θα μπορέσει να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της οικονομίας. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει αυτοδύναμη, να παραγάγει πλούτο, ώστε με τις δικές της δυνάμεις να υποστηρίζει το κοινωνικό κράτος, να διαθέτει άρτια δημόσια παιδεία και υποδειγματική δημόσια υγεία.


Χαρακτηριστικές είναι οι θέσεις του που αφορούν την τοπική κοινωνία καθώς σε ανοιχτή προεκλογική  του ομιλία  στον Δήμο Ηλιούπολης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς της πόλης αλλά και να πάρει θέση για άμεσα προβλήματα που αφορούν την πόλη της Ηλιούπολης.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Χάρη Θεοχάρη στο Αναψυκτήριο Ηλιούπολης στο βίντεο που ακολουθεί:


Γνωρίστε τον υποψήφιο βουλευτή της Β Αθηνών (Νότιος τομέας)  του κόμματος της  «Νέας Δημοκρατίας» Χάρη Θεοχάρη  και ανταλλάξτε μηνύματα επικοινωνίας μαζί του, μέσω του   στο facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια