ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βασίλης Σπανάκης: «Δώστε μου την δύναμη να σας εκπροσωπήσω» (ΦΩΤΟ + βΙΝΤΕΟ)


Σε προεκλογικό παλμό  η παρουσία του υπ. βουλευτή της Β Αθηνών του Νότιου τομέα με την «Νέα Δημοκρατία»   κ. Βασίλη Σπανάκη ο οποίος παραβρέθηκε σε καφέ  στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης  και    παρουσία πολλών φίλων έδωσε παλμό αλλά και μίλησε για την επόμενη μέρα της Διοίκησης της χώρας.


 «Στης 7 Ιουλίου όλοι περιμένουμε να δούμε την  Ελλάδα θα γίνει Μπλε».


Είναι  Απόφοιτος της Ανωτάτης εμπορικής,  με σπουδές στο Λονδίνο -  ενώ τόνισε με την  εμπειρία  που έχω αποκτήσει στους ορκωτούς Λογιστές,  στο υπουργείο Οικονομικών,  μετέπειτα στην ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων όπου οι συνάδελφοι μου  με   τίμησαν και με επέλεξαν όπως είπε,  ως πρόεδρο των εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων ζήτησε να στηρίξουν την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.


Αναφερόμενος στους λόγους που κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο είπε συγκεκριμένα:

-         Θέλω να προσφέρω στην Δημόσια Διοίκηση, μια δημόσια διοίκηση που απαξιώνεται καθημερινά -  ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναβαθμίσει την Δημόσιο  και δεν θα προβεί σε απολύσεις. «Είμαστε καλύτεροι και θα τα καταφέρουμε και στον Δημόσιο τομέα και θέλω να προσφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου».

-         θέλω να αλλάξει η ποιότητα ζωής μας και  η καθημερινότητα μας, να συμβάλλω με την εμπειρία μου στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα το φορολογικό που όπως εξήγγειλε ο πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης «Μείωση φορολογίας» εκεί ακριβώς θέλω να συμμετέχω και εγώ με τις γνώσεις μου – για να γίνει όμως αυτό χρειάζονται  άνθρωποι που γνωρίζουν την φορολογική διοίκηση, που γνωρίζουν την φορολογία που γνωρίζουν την αγορά, σε αυτό το κομμάτι θέλω να συμβάλλω και εγώ.


-         Μιλώντας για την τοπική κοινωνία αναφέρθηκε στην απαξίωση του πολίτη και ιδιαίτερα στην ανασφάλεια που τον διακατέχει λέγοντας «Η Νέα Δημοκρατία θα ενισχύσει τα αστυνομικά τμήματα που σήμερα λειτουργούν με το 40% της δυναμικής τους – θα ενισχύσουμε την ομάδα «ΔΙΑΣ» που προσφέρουν  καθημερινά το έργο τους στο δρόμο, ενώ θα επιβάλλουμε την τάξη στην περιοχή των Εξαρχείων.

Μιλώντας για την οικονομία ο υπ. Βουλευτής κ. Βασίλης Σπανάκης επεσήμανε πως η προηγούμενη και απερχόμενη κυβέρνηση  επένδυσε στα  επιδόματα και όχι στις επενδύσεις «Η Νέα Δημοκρατία θέλει να εφαρμόσει μια σταθερή οικονομική και φορολογική  πολιτική θέλουμε να προσελκύσουμε επενδύσεις για αυτό το λόγο πρέπει να χτίσουμε μια αξιόπιστη Ελληνική οικονομία, όπου ξένοι και Έλληνες επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα»,  »κίνητρα για επενδύσεις, μείωση του υπέρ πλεονάσματος από τα 3,5 στα 2,5 της εκατό».

Ενώ ανέφερε σχετικά:

-         Θα το παλέψουμε και θα τα πετύχουμε  το πλεόνασμα από το 3,5% να γίνει 2,5%
-         Θα δώσουμε κίνητρα για να έρθουν επενδύσεις στην χώρα μας.
-         Θα επιβραβεύσουμε την φορολογική συνέπεια, δημιουργώντας λευκό μητρώο για τους συνεπείς  φορολογούμενους.
Κλίνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους λέγοντας χαρακτηριστικά.


«Πολύ από εσάς που βρίσκεσθε εδώ θέλετε να ψηφίσετε για πρώτη φορά  την «Νέα Δημοκρατία» και θέλω να το κάνετε -  κάντε το και παρακαλώ πολύ σταυρώστε και εμένα – δώστε μου την δύναμη να σας εκπροσωπήσω».

Στο Βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του κ. Βασίλη Σπανάκη υπ. Βουλευτή της "Νέας Δημοκρατίας" Β Αθηνών (Νότιος Τομέας) 

                             


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια