ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Γιώργος Παπανικολάου μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη του

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο nou-pou.gr με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα (16/06), ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μίλησε για πρώτη φορά για τον ερχομό της κόρης του πριν λίγους μήνες και πώς επηρέασε τη ζωή του και την καθημερινότητά του. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.


«Ο Γιώργος Παπανικολάου, εκτός από επιτυχημένος Δήμαρχος, είναι και ένας νέος μπαμπάς. Η κορούλα του, που γεννήθηκε πριν  από λίγους μήνες, έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή του. Εξηγεί πως πλέον κάθε τι που του συμβαίνει ιεραρχείται διαφορετικά, πάντοτε για κάθε του σκέψη και για κάθε του απόφαση, πλέον πάνω απ’
όλα είναι η κόρη του και η οικογένεια του.

«Είναι συγκλονιστικό να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις το παιδί σου να σου χαμογελάει». Η προεκλογική του περίοδος ήταν η μόνη περίοδος που συνειδητά ήξερε ότι ο χρόνος με το παιδί του ήταν πολύ πιεσμένος, όμως σε καμία περίπτωση δε θέλει να ξανασυμβεί στο μέλλον. Τονίζει πως κανείς γονιός δεν πρέπει να χάνει στιγμές από το παιδί του που μεγαλώνει και πως δεν πρέπει να αναλώνει χρόνο από εκείνο για κάτι που δεν αξίζει.

«Αν αυτό δεν το καταφέρνω, σας διαβεβαιώνω ότι θα θυσιάσω κάτι άλλο, όχι πάντως το χρόνο από το παιδί μου». Η νίκη του στις εκλογές είναι για αυτόν μεγάλη τιμή, αλλά και μια τεράστια ευθύνη. Όμως, σ’ όλη την προεκλογική του περίοδο είχε πάντοτε δίπλα του τη γυναίκα του, Εύα, η οποία παρά τη μεγάλη πίεση, κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία στην οικογένειά τους.

«Είναι από τις πιο υπομονετικές συζύγους στον κόσμο… Χωρίς εκείνη δε θα ήμασταν πουθενά!». Ο Δήμαρχος Γλυφάδας συγκινείται όταν θυμάται το δικό του πατέρα που δε βρίσκεται πλέον στη ζωή.

«Για εμένα ήταν και θα είναι ο ήρωάς μου και πολλά από όσα έζησα με τον πατέρα μου θα ήθελα να τα ζήσω και εγώ με την κόρη μου». Όλα αυτά τα χρόνια ως Δήμαρχος προσπαθεί, καταθέτοντας την ψυχή του, στο να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά, όπως παιδικούς σταθμούς, σχολεία, παιδότοπους. Τώρα, όμως, ως νέος γονιός δηλώνει πως το αισθάνεται ακόμα πιο έντονα. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά, νομίζω, όταν παλεύεις για μια πόλη, να είναι καλά τα παιδιά και να είναι χαρούμενα τα παιδιά»».

πηγή: iglyfada.gr




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια