ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Boυλιαγμένη: Μπλεγμένη σε «ροζ κύκλωμα» 21χρονη μητέρα από τη Ρόδο


Μια 21χρονη κοπέλα από τη Ρόδο βρέθηκε μπλεγμένη σε «ροζ κύκλωμα». Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια, κατονομάζει έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος την εξέδιδε στην πορνεία. Η 21χρονη είναι μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού.


«Με πήγε με ταξί σε μια πολυκατοικία στη Βουλιαγμένη και μου είπε «Μωρό μου πρώτα θα σε δοκιμάσω και μετά θα σε βγάλω στο δρόμο». Παρά τη θέλησή μου, προχώρησε σε ερωτικές πράξεις» είπε η 21χρονη. «Φοβόμουν για τη ζωή μου και ακολούθησα τις εντολές του. Με πήγε στην Ομόνοια. Εκεί ήταν μια γυναίκα από την Αλβανία. Η θεία του. Με πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, ο 45χρονος μου έφερνε άντρες. Στη συνέχεια, εγώ παρέδιδα τα χρήματα στη θεία του. Μου έλεγε αν δεν βγάζεις 1.000 ευρω δεν πας πουθενα».

Πήρε την απόφαση να αποδράσει και γνώρισε έναν Πολωνό ο οποίος την οδήγησε σε κλαμπ στη Μύκονο. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε.
Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη για σωματεμπορία, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε πως ο εγκέφαλος του «ροζ κυκλώματος» που εξέδιδε νεαρή Ροδίτισσα παραμένει ασύλληπτος.

Τι υποστηρίζει ο επιχειρηματίας

Όπως ισχυρίζεται ο επιχειρηματίας, η κοπέλα θα χόρευε pole dancing στο μαγαζί του, όμως δεν έκανε. Έτσι, ταξίδεψαν μαζί για τη Ραφήνα ώστε να την παραδώσει πίσω στον Πολωνό. Η νεαρή κοπέλα μέσα από το πλοίο έστειλε μήνυμα στη μητέρα της λέγοντας ότι έχει πέσει θύμα «ροζ κυκλώματος» που την μεταφέρει στη Ραφήνα.

Ο επιχειρηματίας και ο Πολωνός συνελήφθησαν. Μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ η κοπέλα ανασκεύασε ενώπιον του ανακριτή ισχυριζόμενη ότι οι μόνοι που της έκαναν κακό ήταν δύο Αλβανοί στην Αθήνα.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια