ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Open Air Film Festival 2019

Το θερινό σινεμά, άμεσα συνδεδεμένο στο μυαλό μας και την καρδιά μας με τις ζεστές αθηναϊκές νύχτες, βρίσκει έκφραση στον Άγιο Δημήτριο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο δικό μας ‘Στρογγυλό’ Open Air Film Festival.


Η παράτολμη ιδέα, που πήρε σάρκα και οστά, έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από τον κόσμο τόσο πολύ, ξεκινάει στις 30 Ιουνίου. Για δύο ολόκληρους μήνες, σε έναν ‘μαγικό’ χώρο της πόλης, το αίθριο του Στρογγυλού, επιλεγμένα φιλμ του εγχώριου και του παγκόσμιου κινηματογράφου θα μας κρατήσουν παρέα τα βράδια και αυτού του καλοκαιριού!

Θα σας δω εκεί!
Μαρία Ανδρούτσου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος της πόλης μας, για τρίτη συνεχή χρονιά υποστηρίζει σταθερά και με κάθε δυνατό τρόπο το OPEN AIR FILM FESTIVAL ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποδεικνύει ότι η τέχνη δεν παύει να αποτελεί, ακόμη και μέσα στις πιο δύσκολες συγκυρίες, μια διαχρονική σταθερά σε αντίθεση με το εφήμερο των καιρών. Σε μια εποχή δυσχερή και άκαμπτη, με αμφισβητούμενες αξίες και ευτελή θεάματα, ο υγιής πολιτισμός που προσφέρει το Φεστιβάλ, αποτελεί θεσμό σταθμό για την καλλιέργεια της δημιουργικής σκέψης και ψυχαγωγίας.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι το OPEN AIR FILM FESTIVAL ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία, αποκτά αναγνωρισιμότητα πέριξ της Αττικής, αλλά πάνω απ’ όλα εξακολουθεί να αποτελεί «παράθυρο στον κόσμο» για χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ο κινηματογραφικός διάλογος ανάμεσα σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη που εκπροσωπούνται με ταινίες τους στο φετινό Φεστιβάλ, προσφέρει μια δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και κουλτούρας, με επίκεντρο το παρόν και το μέλλον των νέων ανθρώπων σ’ έναν κόσμο που αιφνιδιάζει με τις αλλαγές του, γεννά νέες ανάγκες, αναζητά νέες απαντήσεις και διεκδικεί 
νέους δρόμους έκφρασης και ύπαρξης.

Ευχάριστη πινελιά το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αγίου Δημητρίου, με το οποίο ο Οργανισμός συνδιοργανώνει τις προβολές της Παρασκευής, με ταινίες προβληματισμού και διαλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τον πρωτεργάτη του Festival Μπάμπη Τζιμινίδη και τους εθελοντές που σε όλη τη διάρκεια του θέρους φροντίζουν το OAFF να λειτουργεί άψογα.

Αλλά θα κλείσω το χαιρετισμό μου δηλώνοντας, πως την επιτυχία του το Φεστιβάλ την οφείλει κυρίως σε όλους εσάς, που με το αλάθητο ένστικτό σας δείξατε πως είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Γι’ αυτό κι αυτό το καλοκαίρι, όταν τα φώτα της πόλης χαμηλώνουν, ραντεβού στο Open Air Film Festival της πόλης μας, για να ανταλλάξουμε συναισθήματα… να γελάσουμε… να δακρύσουμε… να

Για το Δ.Σ του Οργανισμού
Ο Πρόεδρος
Κώστας Χριστοδουλής





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια