ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θρασύτατη ληστεία στην Κηφισιά: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο μισού τόνου (vid)

Η ίδια επιχείρηση στην Κηφισιά είχε γίνει και πάλι στόχος πριν από τρεις εβδομάδες

Ένα χρηματοκιβώτιο που το βάρος του ξεπερνάει τον μισό τόνο κατάφεραν να αρπάξουν μέσα από τα γραφεία εταιρείας στην Κηφισιά διαρρήκτες τα ξημερώματα.


Οι κάμερες ασφαλείας, μάλιστα, έχουν καταγράψει τους δράστες να σέρνουν το ογκώδες χρηματοκιβώτιο στους διαδρόμους και στα σκαλιά με μανία μέχρι να φτάσουν στο εξωτερικό της επιχείρησης, να το φορτώσουν σε ένα αυτοκίνητο και να εξαφανιστούν. 

Η ίδια επιχείρηση στην Κηφισιά είχε γίνει και πάλι στόχος πριν από τρεις εβδομάδες. Άγνωστοι δράστες με τον ίδιο τρόπο ισοπέδωσαν την συρόμενη εξωτερική πόρτα, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και σήκωσαν από γραφείο διπλανής εταιρείας ένα χρηματοκιβώτιο.

Πώς σημειώθηκε το περιστατικό

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Ευλαμπία Ρέβη οι πέντε κακοποιοί σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν όλοι μαζί να το μεταφέρουν στο αυτοκίνητό τους. Τις κινήσεις τους έχουν καταγράψει καρέ καρέ κάμερες ασφαλείας του κτιρίου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο ένας κρατάει την πόρτα ανοιχτή και οι υπόλοιποι σπρώχνουν όπως μπορούν το χρηματοκιβώτιο το οποίο ζυγίζει μισό τόνο.

Οι θρασύτατοι κακοποιοί ισοπέδωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Για να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητό τους το πετούσαν για δύο ορόφους από τα σκαλιά προκαλώντας τεράστιες ζημιές στο κτίριο. Ο τρόπος που λειτούργησαν ήταν κινηματογραφικός. Εμβόλισαν την εξωτερική συρόμενη πόρτα με το επιχειρησιακό τους όχημα και μέσα σε εννέα λεπτά είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο και είχαν γίνει καπνός.

«Ακούμε διάφορες περιπτώσεις. Ανησυχούμε, θέλουμε κάτι να γίνει, κάπως να λυθεί το πρόβλημα. Να έχουμε καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή» λέει στην κάμερα του Open TV εργαζόμενος της περιοχής. «Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται δίπλα στο μαγαζί. Τι να πω δεν υπάρχει ασφάλεια. Για εμένα πραγματικά δεν υπάρχει ασφάλεια» πρόσθεσε εργαζόμενη στην περιοχή.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN και της Ευλαμπίας Ρέβη:



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια