ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Υγειονομική βόμβα στην Ανάβυσσο, πάνω στην παραλία! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε υγειονομική βόμβα κινδυνεύει να μετατραπεί η απόληξη του καναλιού ομβρίων υδάτων, στην Ανάβυσσο.


Αυτό καταγγέλει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός – ΝΕΑ ΠΝΟΗ», Χρήστος Τσιγαρίδας, που επισκέφθηκε με κλιμάκιο της Παράταξής του το σημείο, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να κινηθούν, καθώς κινδυνεύει η Δημόσια Υγεία, ενώ ταυτόχρονα πλήττεται και η εικόνα του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού.

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας, δήλωσε σχετικά:

« Η απόληξη του καναλιού ομβρίων, στο 52ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στην Ανάβυσσο, κινδυνεύει να μετατραπεί σε πολύ επικίνδυνη εστία μόλυνσης. Είναι ορατή και με γυμνό μάτι η ρύπανση στα συγκεντρωμένα λύματα, ενώ και η δυσοσμία είναι έντονη τις πολύ ζεστές ημέρες.

Το γεγονός ότι τα λιμνάζοντα (γεμάτα μικροοργανισμούς και απορρίμματα) νερά χωρίζουν από τη θάλασσα μόλις δύο – τρία μέτρα άμμου, επιτείνει την ανησυχία για το πρόβλημα. Δίπλα δε στο «κανάλι», ο χώρος πρασίνου είναι αφρόντιστος και γεμάτος απορρίμματα.

Είναι αδιανόητο, δίπλα ακριβώς στ 5άστερο ξενοδοχείο Plaza Resort, να υπάρχει αυτή η εικόνα, που δυσφημεί και μειώνει το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας.
Έχουμε επισημάνει το θέμα σε όλους τους αρμόδιους, από τον Μάρτιο του 2018, η εικόνα όμως παραμένει ίδια, μέχρι και σήμερα.

Επιτέλους, είναι ανάγκη κάποιος από τους Υπεύθυνους να ασχοληθεί σοβαρά, πριν το πρόβλημα για τη Δημόσια Υγεία διογκωθεί.

Ο Τόπος και οι Πολίτες δεν γνωρίζουν «αρμοδιότητες» και γραφειοκρατία, ζητούν εγρήγορση και αποτελεσματικότητα»






ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια