ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ειρήνη Παγάκη Υπ. Βουλευτής (Στις Τελευταίες εκλογές):

«Ευχαριστώ  τους 3500 περίπου ψηφοφόρους της “ Δημιουργίας Ξανά”  στα Ν. Προάστια»

Σε επιστολή που μας έστειλε η κ. Ειρήνη Παγάκη η οποία ήταν υπ. Βουλευτής στα Νότια Προάστια με τη «Δημιουργία Ξανά», αναφέρει τα εξής:



«Δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές και μπήκαμε όλοι στην καθημερινότητά μας άλλοι στις ασχολίες τους και άλλοι σε καλοκαιρινούς ρυθμούς ξεκούρασης/ διακοπών.

     Παρόλο αυτά τα τελικά αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών από τις σταυροδοσίες αναρτήθηκαν στις 21 Ιουλίου και  δεν θα μπορούσα ως  Μέλος και Υποψήφια Βουλευτής με τη Δημιουργία Ξανά στην Περιφέρεια Νότιας Αττικής να μην τα σχολιάσω. Έχουμε Νέα Κυβέρνηση ΝΔ με άνετη αυτοδυναμία 158 Βουλευτών και άρα αυτή τη φορά δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες. Για τέταρτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια ο κόσμος δίνει την εξουσία στην ΝΔ . Εμείς να πούμε καλή επιτυχία στην Νέα Κυβέρνηση και περιμένουμε να δούμε έργα όχι μόνο λόγια.

      Για μένα είναι περίεργη αίσθηση να γνωρίζεις ότι είσαι το καλύτερο κόμμα, με τον
καλύτερο Πρόεδρο, Στελέχη και θέσεις και να μην σε ψηφίζει ούτε το 1% του κόσμου. Να σας εκφράσω την αλήθεια μου σαν νέος άνθρωπος με όραμα και όνειρα περίμενα πολλά περισσότερα από την Περιφέρεια Νοτίων Προαστίων Αττικής, αφού ο κόσμος του Νότου έδειξε στις Περιφερειακές και στις Ευρωκοινοβουλευτικές ότι σκέφτεται πιο καθαρά, με περισσότερη σύνεση και ανοιχτό μυαλό. Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου περιμέναμε κάτι καλύτερο αφού ποντάραμε στον αγώνα που δώσαμε όλοι οι υποψήφιοι, αξιόλογοι με Βιογραφικά ζηλευτά με μια ψυχή και μια καρδιά. Ποντάραμε στο χρόνο που διαθέσαμε ο καθένας από εμάς που ουσιαστικά ήταν μακριά από τις οικογένειες μας, την σωματική και ψυχική μας ξεκούραση βεβαίως. Ποντάραμε επίσης στο μεστό λόγο του κυρίου Θάνου Τζήμερου , ένας άνθρωπος με αταλάντευτο ήθος που είχε και έχει τις γνώσεις , το καθαρό μυαλό, τη λογική και την εμπειρία στα κοινά για την εκπροσώπηση των συμπολιτών του. Τέλος ποντάραμε στους ψηφοφόρους του φιλελεύθερου / φιλοευρωπαϊκού κέντρου.

         Παρόλο αυτά δεν κατάφερε η Δημιουργία Ξανά να μπει στη Βουλή για να ακουστεί η φωνή της κοινής λογικής , της αλήθειας και να αλλάξει επιτέλους το πολιτικό σκηνικό του τόπου, οι προσπάθειές μας βλέπετε δεν ήταν αρκετές για να περάσει το μήνυμα σε περισσότερο κόσμο, όμως νιώθω την υποχρέωση και την ανάγκη να ευχαριστήσω τους 3.140 ψηφοφόρους των Νοτίων Προαστίων που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους. Δεν θα μπορούσα βέβαια να ξεχάσω να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη της Δημιουργίας Ξανά αλλά και τους εθελοντές αυτούς τους ήρωες πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας που μας βοηθούσαν ακούραστοι σε όλο το ταξίδι των τριών εκλογικών αναμετρήσεων.

         Μολαταύτα εμείς σαν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από το βήμα της Περιφέρειας Αττικής με τους τρεις Εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους , να δίνουμε μάχες υπέρ της κοινής λογικής με προτάσεις, με αληθινό λόγο και προσπάθεια να πραγματοποιηθούν όσες περισσότερες μεταρρυθμίσεις είναι δυνατόν για το καλό της Περιφέρειας.

         Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι θα κάνουμε την αυτοκριτική μας διότι ουδείς αλάνθαστος και θα συνεχίσουμε ανανεωμένοι με περισσότερο μεράκι, περισσότερο πάθος, όραμα και περισσότερη ένταση για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.»

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Υποψήφια Βουλευτής


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια