ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στην «ΡΟΗ» επίσημη προσκεκλημένη η Καίτη Σαρματζή “Σύμβουλος, Συγγραφέας “

Θέμα της εκπομπής η σχέση του αριθμού 22 με τις «Αδελφές ψυχές & τις Δίδυμες φλόγες» 


  Στον icon web radio μεσημέρι Δευτέρας στης  22 Ιουλίου  για την τελευταία εκπομπή της «Ροής»  πριν τις καλοκαιρινές διακοπές  βρεθήκανε η Ανδρονίκη Ατζέμογλου, ο Μελέτης Μανωλακέλλης, με επίσημη  προσκεκλημένη την Καίτη Σαμαρτζή.


 Η «Ροή» είναι μια σειρά 8 εκπομπών που αφορά  τον  Πολιτισμό και την εναλλακτική προσέγγιση.

Για την κ. Καίτη Σαμαρτζή  μίλησε η κ. Ανδρονίκη Ατζέμογλου στην προσφώνηση της.

 «Η κ. Καίτη Σαμαρτζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, είναι πνευματική Δασκάλα συγγραφέας, σύμβουλος, εμπνεύστρια και ιδρυτικό μέλος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Αμάλθεια» Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής της “Academy of Life”, σπούδασε
Οικονομικά, Marketing, Management, Συμβουλευτική Ψυχολογία & Mentoring , Family Counselor,  Spiritual Psychotherapy.
 Έχει εκπαιδευτεί στο Life-Business Coaching & Mentoring,  NLP, Systemic Constellation, Spiritual Psychology-Psychotherapy, Shamanic Energy Medicine, Reiki & Angelic Therapy. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, εργαστήρια και μαθήματα ποικίλης θεματολογίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από  σπουδαίους Δασκάλους.
 Στο παρελθόν, και για πολλά χρόνια, έχει διατελέσει  Σύμβουλος Διοίκησης σε Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, Marketing και Sales
Manager, στον τομέα των οικονομικών και των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Στην  προσωπική της αναζήτηση και ανάπτυξη εκπαιδεύτηκε σε διάφορες Πνευματικές και  Ψυχοθεραπευτικές μεθόδους και τεχνικές, τις οποίες ενσωμάτωσε στη ζωή της και
την καθημερινότητά της, και τις οποίες μοιράζεται με αγάπη από το 2010 μέσω του  προσωπικού της blog, που έχει χιλιάδες επισκέψεις. Την κέρδισε η Πνευματικότητα  και η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι θεραπείες και η συγγραφή».

Συντονίζει ομάδες Αυτογνωσίας, Θεραπευτικής, Συμβουλευτικής, Προσωπικής
Ανάπτυξης, Φωτός και Βιωματικά Σεμινάρια.
Διευθύνει το Κέντρο Αμάλθεια & Είναι Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του Academy of Life.»

 Με οδηγό  την μουσική και τις λογοτεχνικές προσεγγίσεις,  μπορούμε να ταξιδέψουμε στην πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, που ως θέμα είχε την αριθμολογία  με το νούμερο 22 όπου όπως μας τόνισε η συντονίστρια της εκπομπής κ. Ανδρονίνη Ατζέμογλου

Ο αριθμός  22 δεν είναι ένας τυχαίως αριθμός αλλά και κάθε τι δεν είναι τυχαίο στην ζωή μας, όσο αυτό και αν το νομίζουμε-  είπε συγκεκριμένα - πως ο αριθμός 22  έχει σχέση με τις «Αδελφές Ψυχές και τις Δίδυμες φλόγες» που αποτέλεσε το θέμα της συγκεκριμένης εκπομπής.

Έτσι λοιπόν όπως θα πληροφορηθείτε, μέσα από την εκπομπή ο κάθε  αριθμός, με βάση την Πυθαγόρεια φιλοσοφία εμπεριέχει μια σειρά από στοιχεία άκρως ενδιαφέροντα για την ζωή μας για  τα οποία  μας μίλησε   η κ. Σαμαρτζή.

«Ότι η  αριθμολογία Βασίζεται στην αριθμοσοφία του Πυθαγόρα έτσι όταν κάποιος γνωρίζει αριθμολογία έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει την πορεία του.
Μέσα από τους αριθμούς μπορούμε να ανακαλύψουμε ένα μονοψήφιο αριθμό ο οποίος θα μας οδηγήσει στην προσωπική μας βελτίωση αλλά και αναζήτηση έτσι τα πέντε στοιχεία των αριθμών είναι
  • Αριθμός Πορείας Ζωής- προκύπτει αν προσθέσουμε τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης
  • Αριθμός Πεπρωμένου – προκύπτει αν προσθέσουμε τα γράμματα του ονόματός μας
  • Αριθμός Ψυχής- προκύπτει αν προσθέσουμε τα φωνήεντα του ονόματός μας
  • Αριθμός Προσωπικότητας – προκύπτει αν προσθέσουμε τα σύμφωνα του ονόματός μας
  • Αριθμός Ωριμότητας – προκύπτει όταν προσθέσουμε τον Αριθμό Πορείας Ζωής και τον Αριθμό του Πεπρωμένου.
Μέσα από την εκπομπή θα δούμε πια σχέση έχουν οι «Αδελφές ψυχές και οι δίδυμες φλόγες», ενώ ιδιαίτερο  ενδιαφέρον παρουσιάζουν  οι θέσεις της κ. Καίτης Σαμαρτζή για την δράση της.


Το Όραμά μας
Το Όραμά μας είναι μια συνειδητή, ολοκληρωμένη & υγιής ζωή, γεμάτη δημιουργικότητα, ενότητα, αγάπη, χαρά & αρμονική συνεργασία. Εκεί όπου θα μπορούν όλοι οι άνθρωποι να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, να ζουν με αγάπη & υπηρεσία, με δημιουργικότητα, απολαμβάνοντας τη χαρά της κάθε θαυμαστής μέρας. Σε έναν καινούριο κόσμο, μια νέα πραγματικότητα, γεμάτη με την εμπειρία της ενότητας, της συνεργασίας, της δημιουργίας & της αγάπης. Όλοι μαζί χέρι -χέρι με τη ζωή.

Η Αποστολή μας

Η πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εν- θυμηθούν αυτό που ήδη γνωρίζουν ως πνευματικά όντα, που ζουν την ανθρώπινη εμπειρία. Την ενδυνάμωση & η ανάπτυξη των φυσικών τους ταλέντων & ικανοτήτων. Η αλήθεια είναι ότι Όλοι Είμαστε Ένα. Η διευκόλυνση μιας θεραπείας είναι μια εργασία υψίστης τιμής, αλλά ας μην ξεχνάμε το χρυσό κανόνα που λέει: Θεράπευσε κάποιον & ίσως αλλάξεις τη ζωή του. Βοήθησε κάποιον να θεραπεύσει τον εαυτό του & θα αλλάξεις το σύμπαν!!! Με την ευχή να βοηθήσουμε όλοι ο καθένας από την πλευρά του το εξελισσόμενο σύμπαν! Η ζωή όλων μας ας είναι γεμάτη Αγάπη & Φως!!!

Οι Αρχές μας

Υπάρχει μόνο μια θεραπεία… Η Αγάπη.
Είμαστε Όλοι Ένα.
Τιμούμε το ταξίδι μας με ανιδιοτέλεια.
Είμαστε όλοι μια σπίθα του Θεϊκού.
Κάνουμε πάντα το καλύτερο σύμφωνα με τα μέσα που διαθέτουμε κάθε στιγμή.
Δημιουργούμε την πραγματικότητά μας & μεταμορφώνουμε τον κόσμο μας.
Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε στη ζωή μας.
Η χαρά είναι η φυσική μας κατάσταση.
Είμαστε όλοι ίσοι & τόσο μοναδικοί ο καθένας ξεχωριστά.
Συμπληρώνουμε την μοναδικότητα των άλλων.


Ο Σκοπός μας

Οι Βιωματικές διδασκαλίες μεθόδων αυτό-βελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης για την διερεύνηση της συνειδητότητας.
Η Προαγωγή της επιστημονικής έρευνας για την ολιστική θεραπευτική και την προσωπική ανάπτυξη.
Η Προαγωγή και ανάπτυξη κοινωνικών και πολιτιστικών σχέσεων.
Η Ανάπτυξη ολιστικής θεραπευτικής και ανάπτυξη της νοητικής συναισθηματικής, πνευματικής και ψυχολογικής προσωπικότητας.
Το Πεδίο ανάπτυξης κοινωνικών σχέσεων και ανθρωπίνων συστημάτων.
Η Δυνατότητα συνεργασίας με ομοειδής φορείς, ινστιτούτα, οργανώσεις , ιδιώτες και εταιρείες εσωτερικού και εξωτερικού.
Η Έκδοση συγγραμμάτων, περιοδικών και εκδόσεων σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς.
Η Διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ομιλίες, διαλέξεις, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.
Η Στήριξη ατόμων με κοινωνικά προβλήματα, ανέργους, άτομα με προβλήματα, άτομα που έχουν υποστεί βία οποιασδήποτε μορφής, των ηλικιωμένων & των μεταναστών.


Η Ομάδα της Αμάλθειας

Προσφορά

Η Αμάλθεια είναι μία νεοσύστατη εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς άλλα έσοδα πέρα από την ενίσχυση των μελών της. Οι πόροι της Αμάλθειας είναι οι χρηματικές ενισχύσεις, εισφορές, χορηγίες, δωρεές, που εθελοντικά θα προσφέρουν τα μέλη της Αμάλθειας και οι φίλοι της. Μέχρι στιγμής η δουλειά που γίνεται, προσφέρεται εθελοντικά από μια μικρή συντονιστική ομάδα.
Για να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας, χρειαζόμαστε περισσότερα χέρια και περισσότερα χρήματα, γι'αυτό σας καλούμε να συνεισφέρετε με όποιον τρόπο μπορείτε.


Να γίνετε μέλη καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή.
Προσφέροντας λίγες ώρες εθελοντικής εργασίας
Προσφέροντας είδη ή υπηρεσίες
Προσφέροντας χρήματα. Μπορείτε να μας ενισχύσετε προφέροντας οποιοδήποτε ποσό από 5 ευρώ έως όσα επιθυμείτε για μία φορά, ή σταθερά κάθε μήνα.
Συνεργασία με άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, καθώς και με ιδρύματα & σωματεία, του εσωτερικού & του εξωτερικού, που έχουν παρεμφερή σκοπό.
Βοηθήστε μας να επεκτείνουμε την δραστηριότητα μας, σε όλη την Ελλάδα & στο Εξωτερικό.



Ένα επίσης σημαντικό κομμάτι της φιλοξενούμενης είναι η συγγραφικότητα έτσι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το βιβλίο της «Στους Δρόμους των Αγγέλων»

Περίληψη
Οδηγός για Καθοδήγηση, Θεραπεία, Θαύματα και Εμπνεύσεις με τη βοήθεια των Αγγέλων

Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τους Αγγέλους και πώς θα έρθετε σε επαφή μαζί τους. Οι Άγγελοί σας επιθυμούν να συνδεθούν μαζί σας. Μην τους αφήσετε άλλο να περιμένουν. Καλέστε τους στη ζωή σας και ζήστε μαγικά. Πώς θα έρθετε σε επαφή με τα Φωτεινά Όντα του Αγγελικού Βασιλείου; Πώς θα συνεργαστείτε με τους αόρατους Φτερωτούς Βοηθούς σας; Πώς μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάθε τομέα της ζωής σας; Θα μάθετε τα μυστικά και τις τεχνικές, τους τρόπους και τις μεθόδους για επαφή, επικοινωνία, αλλά και καθοδήγηση με τον Φύλακα Άγγελό σας, αλλά και με ολόκληρο το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Συνδεθείτε με τους Αγγέλους και γίνετε ένας Ανθρώπινος Άγγελος επί της Γης.

Πάντα στη ζωή σου να περπατάς, με ένα αστέρι να σε οδηγεί, με έναν ήλιο στην πλάτη σου και με έναν Άγγελο στο πλευρό σου! (Κ.Ι.Σ.)


Η Προσευχή ανοίγει την πόρτα της Θείας παρέμβασης στις ανθρώπινες υποθέσεις. (Saint Germain on Alchemy)

Λύτρωσε τους Αγγέλους που γονάτισαν και κλαίνε μέσα στην ψυχή σου χρόνια, άφησέ τους να ξαναβρούν το κορμί τους μέσα στο μεγάλο κόσμο... (Γ. Σεφέρης)

Εάν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις! (Walt Disney) 

Το οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε με ένα κλικ ΕΔΩ


Όπως προαναφέραμε η κ. Καίτη Σαμαρτζή, είναι   ξεχωριστή παρουσία μιας από τις εξέχουσες προσωπικότητες, στο χώρο των αναζητήσεων μελετήτρια και συγγραφέας με πολλές δράσεις και πλούσιο βιογραφικό.


Στην εκπομπή αναλύθηκαν με τον πιο εκτενή τρόπο, οι σχέσεις αλλά και η ταύτιση του αριθμού 22, σε ταυτόσημη μορφή με την σχέση που έχει ο  έρωτα και η  αγάπη μέσα στο σύμπαν αλλά και η  εναρμόνιση του με αυτό μέσα από τις «Αδελφές ψυχές & τις Δίδυμες φλόγες».

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή που φιλοξενείτε  στο  iconRadio   





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ  Μαρία Παντελή # languages # Πρότυπο  Κέντρο Εκπαίδευσης  Ξένων  Γλωσσών ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια