ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Απίστευτη φρίκη: Έφαγε το μυαλό, την καρδιά και τους πνεύμονες της πρώην του

Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους την θηριωδία.

Ένας άντρας στις Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσε φρίκη ακόμη και στους αστυνομικούς, όταν συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και του κανιβαλισμού της πρώην συντρόφου του.


Ο 38χρονος Joseph Oberhansley, σκότωσε την 46χρονη Tammy Jo Blanton και στην συνέχεια αποφάσισε να φάει τον εγκέφαλο της άτυχης γυναίκας. Αλλά η απίστευτη θηριωδία συνεχίστηκε καθώς στη συνέχεια έφαγε την καρδιά και τους πνεύμονές της!

Οι λεπτομέρειες που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία του Jeffersonvile σοκάρουν ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ψυχοπαθής κανίβαλος άνοιξε το κεφάλι της Tammy με αλυσοπρίονο.

H άτυχη Τammy
Λίγες ημέρες πριν την δολοφονία, η Tammy είχε καταγγείλει τον βιασμό της από τον Oberhansley, ο οποίος αρνείται την κατηγορία.

Στο δικαστήριο, ο Oberhansley έδωσε το δικό του… σόου, καθώς υποστήριξε πως το θύμα του δεν ήταν νοητικά καλά και έλεγε ψέματα ενώ δήλωσε αποχωρώντας πως είναι όλα πλεκτάνη!

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του κανίβαλου ένα ματωμένο μαχαίρι και εικάζουν πως τα υπόλοιπα πειστήρια είτε καταστράφηκαν, είτε είναι κάπου κρυμμένα.

Το χειρότερο από όλα; Ο Oberhansley ήταν εκτός φυλακής με αναστολή καθώς το 1998 είχε σκοτώσει την τότε σύντροφό του υπό την επήρεια ναρκωτικών μετά από έναν καυγά που είχαν!


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια