ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βασίλης Καρράς:Ο τραγουδιστής ετοιμάζει με δικά του έξοδα, Στέγη στη Θεσσαλονίκη όπου θα βρουν καταφύγιο άποροι καλλιτέχνες.

Η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» για τα καλά την Ελλάδα, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο Βασίλης Καρράς. Γι αυτό με δική του πρωτοβουλία και δικά του έξοδα, αποφάσισε να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη.



Ο τραγουδιστής ετοιμάζει Στέγη στη Θεσσαλονίκη όπου θα βρουν καταφύγιο άποροι καλλιτέχνες. Συνάδελφοί του έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν στη δημιουργία της.


Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και έχουν ανάγκη από βοήθεια, θα βρίσκουν καταφύγιο στη Στέγη Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος «Βασίλης Καρράς», την οποία ετοιμάζει αθόρυβα αλλά μεθοδικά στη Θεσσαλονίκη ο αγαπημένος τραγουδιστής.


Η ίδρυση της στέγης για τους καλλιτέχνες θα ανακοινωθεί σύντομα και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνδράμουν στη δημιουργία της ο Αντώνης Ρέμος, η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Δημαράς, που είναι συντονιστής και προεδρεύων στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, υπογραμμίζει ότι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής συζητά για την προσπάθειά του και με άλλους καλλιτέχνες, φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι φαίνονται πρόθυμοι να βοηθήσουν.

«Εως σήμερα περισσότεροι από 10 καλλιτέχνες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συνδράμουν. Ταυτόχρονα, συζητάμε και με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον χώρο όπου μπορεί να βρίσκεται η στέγη. Υπάρχει ανταπόκριση, αν και προς το παρόν βρισκόμαστε σε επίπεδο συζητήσεων» τονίζει.

Εργαστήρι
Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο θα βρίσκουν στέγη άνθρωποι που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούν και να απασχολούνται δημιουργικά.

«Πέρα από τη στέγασή τους, επιθυμία του Βασίλη Καρρά είναι να δημιουργηθεί και ένα εργαστήριο εκμάθησης μουσικής, ώστε και οι νεότεροι να μπορούν να μαθαίνουν, αλλά και οι φιλοξενούμενοι να έχουν κάποια έσοδα» επισημαίνει ο κ. Δημαράς και εξηγεί πώς είχε ο Βασίλης Καρράς την ιδέα για την προσπάθεια.

«Ο δημοφιλής τραγουδιστής, βλέποντας συναδέλφους του, παλιούς συνεργάτες του, να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και να μην μπορούν να συντηρηθούν, να μην μπορούν να πληρώσουν το νοίκι, να μην έχουν να φάνε, αποφάσισε να μην καθίσει με σταυρωμένα χέρια, αλλά να βοηθήσει…» καταλήγει ο κ. Δημαράς.

Πρωτοβουλίες σαν κι αυτή του Βασίλη Καρρά, μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον κόσμο. Ας ελπίσουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλοι άλλοι επώνυμοι ή μη, αυτό το υπέροχο παράδειγμα του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια