ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τρόμος στη λεωφόρο Καλυβίων από ΙΧ που πήγαινε ανάποδα στο δρόμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα απίστευτο σκηνικό το οποίο μοιάζει κωμικό όμως θα μπορούσε να προκαλέσει θανάτους και τραυματισμούς, εξελίχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (28/7/2019) στη λεωφόρο Καλυβίων!


Η οδηγός του αυτοκινήτου που βλέπετε στη φωτογραφία μπήκε από την παραλιακή στη λεωφόρο Καλυβίων ανάποδα. Δηλαδή ανέβηκε την… κάθοδο!

Την ώρα εκείνη υπήρχε αρκετός κόσμος στον δρόμο και μάλιστα οι οδηγοί των αυτοκινήτων που έβλεπαν το Mini Cooper (η μάρκα του αυτοκινήτου) προσπαθούσαν να το αποφύγουν ανεβαίνοντας όπως – όπως σε διαζώματα και πεζοδρόμιο.
Η οδηγός του αυτοκινήτου μην καταλαβαίνοντας τί συνέβαινε συνέχιζε την πορεία της στο αντίθετο ρεύμα.

Κάποια στιγμή ένας τροχονόμος από συνεργείο της Τροχαίας το οποίο βρισκόταν στη λεωφόρο της έκανε νόημα να σταματήσει όμως αυτή τον αγνόησε και μάλιστα παραλίγο να τον παρασύρει.

Ο αστυνομικός ευτυχώς βρισκόταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να αποφύγει το αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή πηδώντας, κυριολεκτικά στο πλάι.
Απτόητη εκείνη πέρασε τον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται στο ύψος του ζαχαροπλαστείου «Γαλυφιανάκη» και συνέχισε την ανάποδη πορεία της.
Τελικά φαίνεται να κατανόησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν έφτασε στον κόμβο με τη λεωφόρο Αναβύσσου και στην προσπάθειά της να περάσει στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας βρέθηκε μέσα στην πλατεία του κόμβου πάνω στην κολώνα φωτισμού η οποία άρχισε να γέρνει επικίνδυνα!

Μάλιστα η πρόσκρουσή της σε αυτή ήταν η αιτία να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον δημοτικό φωτισμό μέχρι την περιοχή της Σπέλιζας.

Εν τω μεταξύ και οι πεζοί που βρίσκονταν στα πεζοδρόμια της λεωφόρου προσπαθούσαν αλλόφρονες να αποφύγουν το «τρελό» Mini.

Η γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έδειχνε σαστισμένη όπως και ο συνοδός της. Επιτόπου έφτασαν και οι αστυνομικοί για τα περαιτέρω ενώ κλήθηκε και ο υπεύθυνος της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, Δημήτρης Σόφος, για να επιληφθεί του προβλήματος της κολώνας.

Και μπορεί όλοι να γέλασαν με το περιστατικό όμως γίνεται κατανοητό, για μιαν ακόμη φορά ότι θα μπορούσαν να προκληθούν θύματα από την ασυνειδησία της κυρίας αυτής να οδηγεί με αυτό τον τρόπο.

Ο θεός φύλαξε όχι μόνο τον αστυνομικό που προσπάθησε να τη σταματήσεις αλλά και τους οδηγούς και τους επιβάτες των διερχομένων αυτοκινήτων αλλά και τους πεζούς που βρίσκονταν δεξιά και αριστερά στη λεωφόρο από τα χειρότερα.

Πηγή: notioanatolika.gr






ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ  Μαρία Παντελή # languages # Πρότυπο  Κέντρο Εκπαίδευσης  Ξένων  Γλωσσών ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια