ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο! Η αγωνία για την εξαφάνισή του και όλη η αλήθεια για την κατάστασή του

Το απόλυτο θρίλερ βιώνουν οι φίλοι του Γιώργου Μαρίνουοι οποίοι εδώ και καιρό τον αναζητούν, όμως μάταια αφού σύμφωνα με τις καταγγελίες που πρόσφατα έκανε η Άννα Φόνσου, ο άνθρωπος που τον φροντίζει τον έχει απομονώσει από όλους και όλα.


Πρόσφατα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ασχολείται και βοηθάει εδώ και χρόνια συναδέλφους του που το έχουν ανάγκη, δήλωσε στην εκπομπή καλοκαίρι #not ότι ούτε εκείνος κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί του, όσες προσπάθειες και αν έκανε.


Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Εγώ προσωπικά που είχα δουλέψει με τον Γιώργο Μαρίνο δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του, παρά μόνο τότε που ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε».



Λίγο καιρό πριν, ο γνωστός σκηνοθέτης των επιτυχιών Μεγακλής Βιντιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε πως ο Γιώργος Μαρίνος δεν αναγνωρίζει κανέναν από τους οικείους του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο δήλωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Το ζητούμενο, τώρα, για τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τη σπουδαία καριέρα του, είναι να βγει όλη η αλήθεια στο φως για τον Γιώργο Μαρίνο και να τον ξαναδούμε σώο και αβλαβή με το μπρίο και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του να κάνει και άλλα πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο, το ίδιο φαντασμαγορικά με το παρελθόν.
gossip-tv.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια