ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καταγγελία για το δελτίο ειδήσεων του STAR

Με ανακοίνωση μέσα από την οποία ζητούν και την παρέμβαση του αρμόδιου Υπουργού Εργασίας η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής καταγγέλλει τις διοικήσεις των ALPHA και STAR πως δεν τηρούν τα όσα έχουν δεσμευθεί για τη συγκατοίκηση των δύο τηλεοπτικών σταθμών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. αναφέρει ότι «πριν λίγες μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός STAR χρησιμοποιώντας τηλεοπτικό συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, έβγαλε ζωντανή σύνδεση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Τονίζουμε ότι μετά την συγκατοίκηση των δύο τηλεοπτικών σταθμών, στις τριμερείς συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας παρουσία των ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΠΗΕΑ), οι διοικήσεις του STAR και του ALPHA είχαν δώσει διαβεβαιώσεις πως τα κανάλια θα κρατήσουν την αυτοτέλειά τους και δε θα υπάρξουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Δυστυχώς όμως μέχρι αυτήν την στιγμή υπάρχουν αρκετά κρούσματα αλλά και πρακτικές που μαρτυρούν το αντίθετο.
Εμείς καλούμε τις διοικήσεις των δύο καναλιών να τηρήσουν άμεσα όσα οι ίδιοι υπέγραψαν στα πρακτικά του Υπ. Εργασίας και να πάψουν άμεσα αυτές οι τακτικές. Τακτικές που αν μη τι άλλο θέτουν σε κίνδυνο πολλές θέσεις εργασίας.

Τέλος καλούμε το Υπ. Εργασίας να μεριμνήσει και να λάβει όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία των εργαζομένων.»

Να θυμίσουμε ότι το μεγαλύτερο πακέτο μετοχών του ALPHA εξαγοράστηκε από την εταιρεία συμφερόντων του STAR και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί «συγκατοικούν» στις εγκαταστάσεις της Κηφισιάς, έχοντας όμως δεσμευθεί ότι θα λειτουργούν αυτόνομα όπως ορίζει ο νόμος για τους κατόχους των τηλεοπτικών αδειών.


Γρηγόρης Μελάς

newsit.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια