ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 24 – 09 -2019

Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα «ανοίξει» το μυαλό μας και θα μας ωθήσει να πετύχουμε πολλά μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!


Κριός
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Επίσης, θα έρθουν τώρα κάποιες λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική εκκρεμότητα που έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, 
που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο και την αναποφασιστικότητα! Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα βοηθήσουν την πρόοδο σου!

Ταύρος
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Επιπλέον, φροντίζεις τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και εμφανισιακά! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς μόνο με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου και αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να μην αμφιβάλλει πια για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, τα προβλήματα επιτέλους λαμβάνουν τέλος, αφού έρχονται λύσεις από το πουθενά! Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό τομέα και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου!

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει σίγουρα καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις απόλυτα την φήμη και την δημοτικότητα σου! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και χορταίνεις φλερτ! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες! Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο!

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Ώρα να τακτοποιήσεις τα πάντα και να νιώσεις και πάλι ήρεμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, αρκεί να κάνεις συνετά βήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ενδεχομένως να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα! Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται!

Λέων
Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Επίσης, οποιαδήποτε μετακίνηση σου σήμερα, στέφεται με επιτυχία και την απολαμβάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ και κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας στο άμεσο μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές! Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

Παρθένος
Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα διατήρησε ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές συμπεριφορές! Σίγουρα ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα! Μην ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα! Θα δεις αργότερα αν όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δώσεις ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα, γιατί σίγουρα θα οδηγήσουν την σχέση σου σε ρήξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά θα πρέπει να κόψεις τις άσκοπες σπατάλες, γιατί θα έχεις απώλειες! Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι αργοί σου ρυθμοί είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο!

Ζυγός
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή σε σοβαρά λάθη που δεν διορθώνονται εύκολα! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου έχει δοθεί έως τώρα, μένοντας όμως οπωσδήποτε λογικός και ώριμος απέναντι σε σκοπούς και στόχους! Η ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οφείλεις να προστατέψεις όλα τα καλά που σου έχει δώσει το σύμπαν τον τελευταίο καιρό με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι μάλλον κάπως επιπόλαιος! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, αλλά θα πρέπει να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, αν θες να γίνει μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα δυσάρεστο νέο, που αφορά τον σύντροφο και θα σου μειώσει τις ελπίδες, για την σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες, καιρό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, σήμερα γίνονται ιδιαίτερα πιεστικές!

Σκορπιός
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν! Σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός και ανανεωμένος συναισθηματικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα! Οφείλεις να αντισταθείς, γιατί κινδυνεύεις από σοβαρές αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είναι αρκετά τα προβλήματα και ίσως αγχώνεσαι σήμερα. Οικονομικά, βρες τώρα λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν

Τοξότης
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα, φιλικό τομέα! Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και έντονες διαφωνίες, από το πουθενά! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη και βοήθεια, για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις! Φρόντισε να τους ακούς! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να σταματήσεις άμεσα την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο, αλλά να προσπαθήσεις με ποικίλους τρόπους να βελτιώσεις τον δεσμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε επαφές, συνεργασίες και συμφωνίες σήμερα!

Αιγόκερως
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, φρόντισε να διατηρήσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αποφεύγοντας λάθη και παρορμητισμούς! Θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος, ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα! Μην αφήσεις την ψυχρότητα να μπει ανάμεσα σας και προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμα τα πνεύματα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, βάλε προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και μην παρασύρεσαι σε ανούσιο και αχαλίνωτο φλερτ, που σε εκθέτει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, οφείλεις να περιορίσεις τις σπατάλες και θα δεις πως αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου! Στην καριέρα, τα πράγματα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι περίμενες και προσγειώνεσαι απότομα.

Υδροχόος
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Ερμή-Δία, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα! ! Η κοινωνικότητα σου αλλά και η οξυδέρκεια σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με κοινές εξόδους ή μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια και καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη γοητεία σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, κυρίως για θέματα που αφορούν σπουδές ή μετακινήσεις! Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!

Ιχθύες
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, πες ναι στην οξυδέρκεια, αλλά όχι στην καχυποψία ή την σκληράδα, απέναντι στους άλλους! Κάποιες έμμονες ιδέες, εντείνονται και σε βασανίζουν. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και τα συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Δυστυχώς η διορατικότητα και η πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, δεν σε βοηθούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς με άσχημους τρόπους να πάρεις στα χέρια σου, τον έλεγχο στην σχέση σου και μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφο σου, γιατί θα τον απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, που αφορούν τις συναδελφικές σου σχέσεις! Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες!

oroskopos.gr








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΥΡΑ - ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια