ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αυτός, αυτή και το Μυστήριο: Την χτύπησε, τον πέταξε από το μπαλκόνι, παντρεύονται

Η 32χρονη Ελληνολιβανέζα που είχε απασχολήσει προ μηνών τα Μέσα για τον επεισοδιακό καυγά με τον 39χρονο σύντροφό της στα νότια προάστια, αποφάσισε να ανέβει, τελικά, μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας 

Τι κι αν κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας του συντρόφου της. Τι κι αν είχε καταλήξει παλαιότερα στο νοσοκομείο ύστερα από άγριο καυγά μαζί του. Η Ειρήνη Λυρή πήρε την απόφαση να τον παντρευτεί.

Μετά τις άγριες δικαστικές διαμάχες και τις βαριές αλληλοκατηγορίες, η 32χρονη Ελληνολιβανέζα και ο επιχειρηματίας σύντροφός της θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Άσχετα αν πριν από μερικούς μήνες ο επιχειρηματίας είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους μετά από καυγά, οι δυο τους γυρίζουν σελίδα και κάνουν μια καινούργια αρχή.

Οι ομηρικές διενέξεις τους  αποτελούν παρελθόν και αυτό  γεγονός που επιβεβαιώνεται από την αναγγελία γάμου που έβαλαν στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» και η οποία αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας (…) και η Ειρήνη Λυρή (…) πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις το Δημαρχείον Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Τον περασμένο Μάρτιο, η 32χρονη Ειρήνη Λυρή είχε οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του συντρόφου της. Τότε εκείνος είχε βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του πολυτελούς διαμερίσματος της Βούλας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

«Η εντολέας μου κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας απολογούμενη στόν κ. Ανακριτή Αθηνών τον Μάρτιο 2019 είχε καταθέσει την αλήθεια λεπτομερώς για τις συνθήκες πτώσης του 39χρονου επιχειρηματία συντρόφου της απο τόν τρίτο όροφο τού διαμερίσματος στήν Βούλα Αττικής όπου διέμεναν. Ότι δεν υπήρξε ουδαμώς εκ μέρους της εγκληματική ενέργεια.

Ο σύντροφός της που νοσηλευόταν τότε σε κρίσιμη κατάσταση έχει αναρρώσει πλήρως και θα επιβεβαιώσει πλήρως τον ισχυρισμό της αυτόν. Θα περιγράψει πώς συνέβη η πτώση του. Δεν υπάρχει το βουλητικό στοιχείο ή έστω ενδείξεις ή αποδείξεις ενοχής της.

Γι’ αυτό μετα την πληρέστατη απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Ήθελε μόνον να προστατεύσει – βρισκόμενη σε απόγνωση – την ζωή της, μετά από έντονο διαπληκτισμό και δεν θα έσπρωχνε, κατηγορηματικά, έναν άνθρωπο στο κενό. Ήταν ατύχημα. Ένα πραγματικά πολύ δυσάρεστο, παρ’ ολίγο με τραγική κατάληξη, συμβάν.


Σήμερα οι τεταμένες μέχρι πρότινος σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως, υπάρχει απρόσμενα επανένωση και ευτυχής κατάληξη. Αλλάζει τελείως την ζωή της. Είναι μια θετική και συγκινητική εξέλιξη.

Δεν θέλει να απασχολεί πλέον αρνητικά τήν δημοσιότητα. Δημιουργει οικογένεια. Επιδιώκει γαλήνια ήρεμη ζωή. Ορισμένα ΜΜΕ προεξοφλούσαν μάλιστα την ενοχή της!

Βασίλης Νουλέζας – δικηγόρος της Ειρήνης Λυρή

Θα ζητήσουμε ενόψει αυτών τήν άρση απαγόρευσης εξόδου από τήν χώρα και την απαλλαγή της με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Είναι αθώα η εντολέας μου» λέει στο protothema.gr o δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Ποια είναι η Ειρήνη Λυρή


Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ’80, μεγάλωσε στην πρωτεύουσα μέχρι τα 5 της, όταν οι γονείς της αποφάσισαν να χωρίσουν. Η μικρή Ειρήνη ακολουθεί τη μητέρα της το 1991 στον Λίβανο και μεγαλώνει στην Βηρυτό, την πόλη που κάποτε αποκαλούνταν «Παρίσι της Ανατολής». Θα μείνει εκεί μέχρι την ηλικία 
των 18 ετών, οπότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να μείνει μόνιμα. Σπουδάζει διερμηνέας-μεταφράστρια, καθώς μιλά ήδη πολύ καλά τρεις γλώσσες -αραβικά, γαλλικά και ελληνικά-, ενώ παράλληλα αρχίζει να δουλεύει και να ζει τις αθηναϊκές νύχτες σε κλαμπ και μπουζούκια μαζί με φίλους. Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 γνωρίζει έναν πλούσιο Αραβα ο οποίος την ερωτεύεται και της κάνει πρόταση γάμου. Μαζί του θα ζήσει 3,5 χρόνια στο Ντουμπάι, αλλά τελικά ο γάμος τους λήγει καθώς, σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της δεν ήθελε να αποκτήσουν παιδιά.

Επιστρέφει στην Ελλάδα πριν από περίπου δέκα χρόνια αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή ως ελεύθερη πλέον γυναίκα, κυνηγώντας κάθε επαγγελματική ευκαιρία. Νοικιάζει ένα σπίτι στη Γλυφάδα και, εκτός από το κύριο αντικείμενο εργασίας της, αναζητάει μια ευκαιρία στον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης. Τελικά θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στην εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση «Showbiz News».


πηγή: Λίνα Κεκέση / protothema.gr








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΥΡΑ - ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια