ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επείγουσα ανάγκη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης


Νεότερες εξελίξεις έρχονται να δυσχεράνουν το πρόβλημα της  μονογονεϊκής  οικογένεια


Σε κατάσταση  sos μονογονεϊκή οικογένεια μετά την δημοσίευση και παρόντος του προβλήματος για άμεση βοήθεια η κατάσταση δεν ολοκληρώθηκε αισίως.
Τώρα εκτός από τα προβλήματα υγείας του παιδιού που  αντιμετωπίζει η κ. Βασιλική Κλαδιά , με  τηλέφωνο επικοινωνίας  69 48 38 48 69, ένα ακόμα πολύ πιο σημαντικό θέμα έρχεται να προστεθεί  βρέθηκε στο δρόμο.

Όπως είπε η ίδια:

«Με διαταγή εισαγγελέως βρεθήκαμε στο δρόμο – άστεγοι -  κάτι που δυσχεραίνει, έτη περισσότερο το πρόβλημα της υγείας του παιδιού μου με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  καρδιάς   και τρεις όγκους στην κοιλιακό  χώρο.

Παρακαλώ πολύ για άμεση βοήθεια καθώς η κατάσταση μου είναι εκτός πλέον ελέγχου και ως εκ τούτου δεν μπορώ να την διαχειριστώ.
Μου έγιναν 200 προτάσεις για δουλειά αλλά καμία εξ αυτών δεν είχε αίσια έκβαση.
Εγκαλούμε την φιλανθρωπία σε όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με οιανδήποτε τρόπο.»    
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο κείμενο που ακολουθεί - του οποίου συντάκτρια είναι η κ. Δρ . Αικατερίνη Γλυκού- Φωτεινιά -  απεικονίζει την ανάγκη άμεσης βοηθείας σε μονογονεϊκή οικογένεια Ελληνικής καταγωγής.


Η συντάκτρια του κειμένου άλλα και όλης της προσπάθειας εκτίμησε από πολύ κοντά το πρόβλημα της   συγκεκριμένης οικογενείας,  πριν προβεί στην αποστολή  της  επιστολής  που μας έστειλε στην «Εφημερίδα Σφυγμός» προς δημοσίευση.    

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο που ακολουθεί και εκτιμήστε μόνοι σας το πρόβλημα:

« ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΗ για παροχή  βοήθειας  υπέρ άνεργης και ανασφάλιστης  μητέρας 7χρονου κοριτσιού , το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα από την ημερα της γέννησής του , που επι πλέον εχει λάβει απόφαση για έξωση από την ενοικιαζόμενη κατοικία τους εντος της εβδομάδας

    Μόλις ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με χαρούμενα και φωτεινά προσωπάκια όλων των   παιδιών ,που τα συνοδεύουν οι ολόθερμες ευχές μας για Φώτιση και Προκοπή, όπως και τους γονείς τους.




    Μαζί με αυτά και ένα γλυκύτατο κοριτσάκι , που αυτή την Πέμπτη ,αλλά και την Παρασκευή επισκέφθηκα η ίδια  στο σπίτι του στην Ηλιουπολη , έχοντας ενημερωθεί πριν  για την κρίσιμη  κατάσταση  ,που αντιμετωπίζει . 
Η 7χρονη Γεωργία , μια Ελληνοπούλα της Β ' Δημοτικού, κρατάει με λαχτάρα και αληθινή λατρεία τα βιβλία της και τοποθετεί μόνη της τις ετικέτες στα λιγοστά της τετράδια .

Δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει όλο αυτό το εκπαιδευτικό υλικό , που τους ζήτησε να έχουν άμεσα η δασκάλα τους ,αλλά με αγκαλιάζει τρυφερά με αγάπη από την πρώτη στιγμή που με είδε! 


Ειναι παιδί μονογονεϊκής οικογένειας ,με μόνη την μανούλα της να το φροντίζει και να το νοιάζεται , η οποία όμως είναι άνεργη και ανασφάλιστη , με τον πατέρα της απόντα ουσιαστικά .

Επί πλέον απειλούνται με αμεση έξωση από το σπίτι τους αυτή την εβδομάδα ,που μας έρχεται...

Όπερ σημαίνει ότι σε ελάχιστο  καιρό θα βρεθούν και άστεγες ,διότι δεν θα έχουν πού να μείνουν ....

Και να ηταν μόνον όλα αυτά ?

Το αξιολάτρευτο αυτό  κοριτσάκι πάσχει ( από την γέννησή του ) από σοβαρά αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα ,σε σημείο που το καλοκαίρι αυτό πάγωσε και μελάνιασε ...

Είναι απόλυτη ανάγκη να κάνει άμεσα κάποιες ιατρικές εξετάσεις ,όμως ούτε γιά αυτές υπάρχει η οικονομική δυνατότητα .


Συντηρούνται μόνον  με τα 253 ευρω ,που είναι το επίδομα του ΚΕΑ

´Όλα αυτά τα έζησα  η ίδια από κοντά , βλέποντας όλα τα σχετικά έγγραφα για την έξωση και το ιατρικό ιστορικό της μικρής Γεωργίας , όπως και βίωσα την αληθινή αγάπη της μητέρας της,  Βασιλικής ,που είναι μία άριστη νοικοκυρά , εξαιρετικά αξιοπρεπής ακόμη και μέσα σε ´ολα αυτα τα  βάσανα .
Αυτό που μου τόνιζε συνεχώς είναι δεν επαιτεί ,αλλά ζητεί μία δουλειά ( κατά προτίμηση πρωινή ) κοντά στο σπίτι της , ετσι ώστε να είναι κοντά στο κοριτσάκι της όσο μπορεί περισσότερο 

Αποφάσισα ,λοιπόν ,η ιδια και με καθαρά προσωπική μου πρωτοβουλία , να ανακοινώσω δημοσίως το πολλαπλό αυτό πρόβλημά τους,απευθυνόμενη στους ιδιαιτερα κοινωνικά ευαίσθητους από εσάς ,  προς τους οποίους κάνω έκκληση να συμβάλετε στο μέτρο του δυνατού , με ο,τι προαιρείστε ....

Αυτό μπορεί να γίνει με πολλαπλούς τρόπους : 

1) Καποια χρηματική  βοήθειά σας στον κοινό λογαριασμό τους της Alpha Bank , τον οποίο επισυνάπτω.

 Alpha Bank

IBAN: GR10 0140 3430 3430  0210 1149 010

Αρ. Λογαριασμού: 1675 0144 - 9/ 04343- 02101- 149010


2) Παροχή εργασίας στην κ . Βασιλική , κατά προτίμηση στην Ηλιουπολη και αν γίνεται πρωινές ώρες ( 8.30-15.30 μμ ) ,ωρες που η Γεωργία ειναι στο σχολείο της . 
Η ιδια μπορεί να εργαστεί οπουδήποτε (  πχ .πωλητρια ) , αλλά εδώ θα έπρεπε να αναφερω ότι ειναι εξαιρετική μαγείρισσα και έχει υπαρξει και chef .
3)Οποιουδήποτε είδους τρόφιμα ή ρούχα για το παιδί είναι ευπρόσδεκτα .

Το όνομα της μητέρας : 
Βασιλική Κλαδιά ,τηλ . 69 48 38 48 69 

ΥΓ. Θερμά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων , υπενθυμίζοντας ότι κάθε παρόμοια βοήθεια
 " θεάται από ψηλά " και επιστρέφει εις τους ευεργετούντες .
Με ευχές για Χρόνια Πολλά με την ευκαιρία της μεγάλης ημέρας του Τίμιου Σταυρού μας !»



      Υποψήφια Βουλευτής Β' Αθηνών ΝΔ ( 2009 )
      τ. Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης και Πρόεδρος 3 Νομικών Προσώπων (2007-2010 ) 
      4η εκλεγμένη ( 3η επιλαχούσα στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας  Αττικής )
 το 2014 με την ΝΔ 











ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΥΡΑ - ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια