ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άγιος Δημήτριος: «Χωρίς άδεια λειτουργεί ο παιδικός σταθμός που πήγαινε ο τρίχρονος Γιαννάκης»

Xωρίς άδεια λειτουργεί ο ο παιδικός σταθμός στον Άγιο Δημήτριο, στον οποίο πήγαινε ο μικρός Γιαννάκης. Αυτό καταγγέλει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», Παναγιώτης Λασκαρίδης.


Σύμφωνα με τον κύριο Λασκαρίδη, ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός λειτουργούσε εξ αρχής χωρίς άδεια, επειδή δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που θέτει νόμος για την ασφάλεια των παιδιών.

«Παρόλο που το γεγονός αυτό (της παράνομης λειτουργίας του παιδικού σταθμού) είχε επισημανθεί αρκετές φορές στις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και στην ίδια τη Δήμαρχο κ. Ανδρούτσου, εν τούτοις ουδέποτε σταμάτησε η λειτουργία του παιδικού σταθμού, ο οποίος εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι και σήμερα, με την ανοχή της δημοτικής αρχής και χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε την απάντηση της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, στον Παναγιώτη Λασκαρίδη:

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου αδειοδοτεί τους Παιδικούς Σταθμούς ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπονται από την κείμενη Νομοθεσία. Ο συγκεκριμένος Παιδικός Σταθμός, που μετέφερε φέτος την έδρα του από τον Άλιμο στο Δήμο μας, έχει λάβει προέγκριση για τη λειτουργία του.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας που ασκεί την αρμοδιότητα, καθώς και η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλόλητας και Αδειοδότησης, που απαρτίζονται από έμπειρους υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων και Υπηρεσιών, εκτελούν υπεύθυνα και αμερόληπτα τα καθήκοντά τους.

Λυπάμαι που επιλέγετε το τραγικό γεγονός του θανάτου ενός μικρού παιδιού, που κηδέψαμε μόλις χθες, για να κάνετε φτηνή αντιπολίτευση, δημοσιεύοντας ανακρίβειες, υπονομεύοντας το έργο των Υπηρεσιών του Δήμου και αναλαμβάνοντας εκτός των άλλων και χρέη ιατροδικαστή…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Λασκαρίδης και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του 3χρονου Γιαννάκη, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, κατόπιν πνιγμού από φαγητό, σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στον Δήμο μας.

Αυτό το τραγικό γεγονός μας συγκλόνισε και μας ευαισθητοποίησε, παρακινώντας μας να ελέγξουμε την νομιμότητα λειτουργίας του εν λόγω παιδικού σταθμού, γιατί ΑΡΜΟΔΙΟΣ για την αδειοδότηση και τον έλεγχο λειτουργίας των παιδικών σταθμών ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξής μας Παναγιώτης Λασκαρίδης, στις αρμόδιες υπηρεσίες, διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός λειτουργούσε εξ αρχής χωρίς άδεια, επειδή δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που θέτει νόμος για την ασφάλεια των παιδιών.

Παρόλο που το γεγονός αυτό (της παράνομης λειτουργίας του παιδικού σταθμού) είχε επισημανθεί αρκετές φορές στις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και στην ίδια τη Δήμαρχο κ. Ανδρούτσου, εν τούτοις ουδέποτε σταμάτησε η λειτουργία του παιδικού σταθμού, ο οποίος εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι και σήμερα, με την ανοχή της δημοτικής αρχής και χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός.
Η κίνηση μας αυτή: Ως ελάχιστος φόρος τιμής, στον αδικοχαμένο Γιαννάκη και ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στα παιδιά.







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΥΡΑ - ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια