ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γιώργος Παπανικολάου: «Το όραμά μας για τη Γλυφάδα ως πρωτεύουσα της νέας Αττικής Ριβιέρας παίρνει σάρκα και οστά» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Αλλάζει όψη το παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας! Οι μελέτες που έχει κάνει ο δήμος, για τη διαμόρφωση όλης της παραλίας, βρίσκονται στην τελική φάση, για την έγκριση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και στόχος της δημοτικής αρχής, είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο χειμώνα.



Δείτε τι αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τις μακέτες:

«Κρατήστε αυτές τις εικόνες που βλέπετε, γιατί σύντομα αυτή θα είναι η πραγματικότητα στο παραλιακό μας μέτωπο.

Το όραμά μας για τη Γλυφάδα ως πρωτεύουσα της νέας Αττικής Ριβιέρας παίρνει σάρκα και οστά και η μεγαλύτερη ανάπλαση που έγινε ποτέ στην παραλία μας είναι προ των πυλών.

Είμαστε στην τελική φάση για την έγκριση των μελετών από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και στόχος είναι να ξεκινήσουμε εργασίες μέσα στο χειμώνα.

Με μελέτη, με οργάνωση, με αγάπη, ετοιμάζουμε ένα παραλιακό μέτωπο που θα το χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας μας, που θα αναβαθμίσει συνολικά την πόλη και που θα την τονώσει εμπορικά, αισθητικά και τουριστικά. Δεσμευόμαστε για αυτό:

Η παραλία μας θα γίνει μία από τις καλύτερες παραλίες με ελεύθερη πρόσβαση σε όλη την Ελλάδα!

Με πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους, πράσινο, χώρους αναψυχής, χώρους άθλησης, χώρους για τα παιδιά μας και πολλά ακόμα.

Κι όλα αυτά σε συνέχεια φυσικά της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, που έφερε τρεις γαλάζιες σημαίες, που έφερε το Seatrac πρώτο σε χρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που πετύχαμε να υπογραφούν οι συμβάσεις για την παραχώρηση της παραλίας στο Δήμο μας».

















ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΥΡΑ - ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια