ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

33ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του ΣΠΑΖ, στη Γλυφάδα

Λίγο πριν κλείσει μια δεκαετία σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί το κλείσιμο μίας ακόμη χρονιάς, σας προσκαλούμε στο 33ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΣΠΑΖ.



Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου θα σας περιμένουμε στο γνώριμο και αγαπημένο πλέον Διασχολικό Κέντρο του δήμου Γλυφάδας και να δείτε πανέμορφα πράγματα και τεράστια χαμόγελα.

Θα βρείτε στον μπουφέ μας σπιτικά γλυκά και αλμυρά φτιαγμένα με πολλή πολλή αγάπη. Θα βρείτε καφέ και τσάι, αναψυκτικά και σανγκριά.

Στους πάγκους των καλεσμένων θα βρείτε όλων των ειδών καλούδια, μοναδικά δώρα και δημιουργίες φτιαγμένα ένα ένα με αγάπη και μεράκι από τους εκλεκτούς χειροτέχνες μας.

Θα βρείτε τεράστιους πάγκους με μεταχειρισμένα είδη σε τόσο καλή κατάσταση που θα νομίζετε ότι είναι καινούρια και μάλιστα τα περισσότερα είναι! Ρούχα, βιβλία, είδη σπιτιού είναι μόνο κάποια από αυτά.

Θα βρείτε αυτή τη φανταστική γυάλα με τα αυτά τα μικρά μαγικά χαρτάκια, ω, ναι, της τόμπολας.

Σχεδόν όλοι κερδίζουν αμέσως!

Θα βρείτε επίσης τα χαρτάκια για την πλούσια λαχειοφόρο μας όπου μπορείτε να κερδίσετε αεροπορικά ταξίδια, ξενοδοχεία, γεύματα σε πανάκριβα εστιατόρια, κομμωτήρια και σπα και ενώ σωρό άλλα καλά!

Θα βρείτε χώρους στους οποίους τα μικρά παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά μαθαίνοντας πολλά όμορφα πράγματα για τα ζώα.

Θα βρείτε τις νέες αλλά και κάποιες από τις προηγούμενες -συλλεκτικές πλέον- μπλούζες του ΣΠΑΖ καθώς και φούτερ και κούπες και θερμός!

Θα βρείτε το μοναδικό ημερολόγιο μας για το 2020, ένα ημερολόγιο έκπληξη και φέτος.

Θα βρείτε τους εθελοντές μας έτοιμους να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας εξηγήσουν τι είναι ο ΣΠΑΖ και τι κάνει εδώ και 33 χρόνια και πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε.

Πως μπορείτε να υιοθετήσετε, να φιλοξενήσετε, να προσφέρετε.
Γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Σας περιμένουμε όλους από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια