ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τρίτεκνη μάνα προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν την απέλυσαν επειδή αρρώστησε

Να ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού της και να πέσει στο κενό, είδε ως μοναδική της επιλογή, μία 50χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μονογονεϊκής οικογένειας από την Πάτρα, όταν πριν μερικές ημέρες απολύθηκε από την εργασία της μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, επειδή αρρώστησε.


Οι κόρες της και οι συνδικαλιστές που ενημερώθηκαν για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση έτρεξαν και την απέτρεψαν σχεδόν την τελευταία στιγμή.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν καθημερινά σε μεγάλη επιχείρηση τοπικών συμφερόντων, χωρίς να λαμβάνει άδειες και ρεπό, ένιωσε πρόσφατα πλήρη εξάντληση και απευθύνθηκε στους γιατρούς, οι οποίοι της χορήγησαν επείγουσα 15νθήμερη άδεια, για να συνέλθει, καθώς ο οργανισμός της βρισκόταν σε  οριακό σημείο κόπωσης. Αυτό όμως ήταν και η αρχή για τα δεινά της.

Την πρώην εργαζόμενη τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου την έχουν υπό την επίβλεψή τους, μέχρι να πατήσει ξανά στα πόδια της και να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ της απόλυσης επειδή αρρώστησε, από τον παιδικό της φίλο-εργοδότη.

Την ίδια ώρα είναι πολλά τα περιστατικά των καταγγελιών για μη χορήγηση αδειών και ρεπό στο προσωπικό από πολλές τοπικές επιχειρήσεις με την απειλή της απόλυσης.
Σε  δήλωσή του, ο Βασίλης Παπασημακόπουλος, μέλος της  διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, σημειώνει: ,Το εργατικό κέντρο καλεί το σύνολο των εργαζόμενων της περιοχής, να τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους εργοδότες και να μην επιτρέπει με τεχνάσματα των εργοδοτών να χάνει τα νόμιμα ρεπό και τις άδειές του, 
ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύονται οι απολύσεις κατά την διάρκεια των αναρρωτικών αδειών και αμέσως μετά την επιστροφή του προσωπικού στα πόστα του.».









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια