ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παλαιό Φάληρο: Υδροπλάνο στην παραλία του Φλοίσβου

Παλαιό Φάληρο 1941-1942 ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και η γερμανική εισβολή ξεκίνησαν.



Το υδροπλάνο Dornier Do.24K-2s της Luftwaffe με βάση το Κ.Ε.Α. άγνωστο πως βρέθηκε στην παραλία του Φλοίσβου προς Παλμύρα.

Το σημείο είναι μετά το τέλος της Αγίου Αλέξανδρου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην αρχή της Παλμύρας (πλατεία ηρώων) επάνω στα βραχάκια και στα δημόσια ουρητήρια που υπήρχαν τότε, σήμερα υπάρχει ένα κιόσκι ξύλινο ακριβώς από πάνω τους.
Η φωτογραφία είναι μια από τις τρεις που έχω βρει.

Στην σελίδα κοινοποιώ φωτογραφίες της γειτονιάς μας τα ποιο πολλά στοιχεία είναι μαρτυρίες φίλων που οι γονείς τους εργαζόντουσαν στο Κ.Ε.Α ζούσαν από εκεί τα χρόνια της κατοχής και ήταν πάρα πολλοί από το Παλαιό Φάληρο και τις γύρω περιοχές. Δεν έχω καμιά σχέση με αεροπλάνα τα αφήνω στους ιδικούς και στις ωραίες σελίδες τους. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η περιοχή μας πως ήταν παλιά. Από αυτήν την φωτογραφία και πάρα πολλές άλλες που έχω συγκεντρώσει, προσωπικά έμενα και σε πολλούς, αρέσουν τα κτίρια που υπάρχουν και πως ήταν η περιοχή μας, σε άλλους αρέσουν τα υδροπλάνα.

Μια σπάνια φωτογραφία μέρος αρκετών που ανακάλυψα για την περιοχή μας από τα αρχεία, WWII Deutschen Wehrmachts, Luftwaffe, Armee aus Griechenland.
Πηγή – Διαδίκτυο χωρίς ταυτότητα







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια