ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μεταφορές Αγάπης και αλληλεγγύης Ελλάδας-Γερμανίας ((PHOTO + VIDEO)


Λογοτέχνη – καθηγήτρια Γερμανικών – Φιλόλογο   - Συγγραφέα – Δημοσιογράφο - Ραδιοφωνικό Παραγωγό.

Mια μικρή γνωριμία με τον κ.Werner Hermann, κληρονομώντας το ελληνικό ταμπεραμέντο της μητέρας του Βασιλικής Πετρούλια,(Καταγωγή Λεπτίνι-Αρκαδίας), 



την αγάπη της για τις τέχνες και την καλλιτεχνική της φλέβα, αλλά και την γερμανική οργάνωση και υπευθυνότητα από την μεριά του πατέρα του, είναι διευθυντής της  εταιρίας μεταφορών Intercontor Ελλάς και έχει τιμηθεί με ένα σημαντικό διεθνές βραβείο από το Forum Logistics Intelligence: Απόσπασε το Lifetime Achievement Award. Τιμήθηκε και από τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς.
Αφού τελείωσε τα σχολικά του χρόνια στην Γερμανική Σχολή Αθηνών, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Βιέννης και το Λιντς. Με ψυχή νεανική, ο ίδιος ομολογεί πως, «λόγω κρίσης, δουλεύουμε πλέον  σαν  20-άρηδες». Την ακούραστη ενέργεια του την διοχετεύει εκτός της διεθνής μεταφορικής εταιρείας του, η οποία  ειδικεύεται στις μεταφορές Ελλάδας καθώς και εξωτερικού και στις φιλανθρωπίες. Την στρατηγεί με επιχειρηματικό πνεύμα ,στην έδρα της, η οποία βρίσκεται στις εγκαταστάσεις  στο Κορωπί( Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος).


Η Intercontor ξεκίνησε το μεταφορικό της έργο με σιδηροδρομικές φορτώσεις βαγονιών γκρουπάζ από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας προς Αθήνα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Ξεκίνησε τις πρώτες οδικές μεταφορές από τη Δανία και την Αυστρία· πρωτόγνωρος τρόπος μεταφοράς για εκείνη την εποχή.




 Ο κ.  Ηermann, ευρηματικός, ταχύς, αποτελεσματικός, «άγγελος» υπέρ των καρκινοπαθών παιδιών του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου Λάνασσα  κ.α, με Πρόεδρο την κ. Χριστίνα Λαζαρίδου , βοηθά άγρυπνα και ακούραστα σε αυτή την μεταφορά αγάπης πέρα από τους χάρτες, με πυξίδα την καρδιά. Αλλά ,κρύβει και  κρυφά ταλέντα ,όπως το άφθονο χιούμορ του και το στιχουργικό του ταλέντο.


Τον Οκτώβριο του 2019 παρουσίασε την δεύτερη αγάπη  του την τέχνη, «κυβισμό» ,καλλιτεχνικό ρεύμα της ζωγραφικής και της γλυπτικής, στην Ευρώπη του 20ού αιώνα. Για την τέχνη του, ο  ίδιος αναφέρει πως επιθυμεί να είναι ανάλαφρη, χρωματιστή, να γαληνεύει και να ξεκουράζει τους θεατές. Η πρόσφατη έκθεση του,  πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Ηλιούπολης, ιστορικής
σημασίας για την βοήθεια και στήριξη του Συλλόγου Λάνασσα(Χριστίνα Λαζαρίδου) ,υπό την Αιγίδα Unesco Πειραιώς και Νήσων με Πρόεδρο τον κ. Ιωάννη Μαρωνίτη. Πολύτιμη  η παρουσία  του δημάρχου κ. Χατζηδάκη και  ανθρώπων των τεχνών και γραμμάτων. Δόθηκαν βραβεία στα τιμώμενα πρόσωπα και στους εθελοντές . 

Αναφορά για τους συντελεστές της εκδήλωσης, εκπροσώπους καθώς και τους καλεσμένους των τεχνών και των γραμμάτων, έγινε από τον  εκδότη της εφημερίδας Σφυγμός  κ. Μελέτη Μανωλακέλλη που αποθανάτισε την βραδιά βιντεοσκοπώντας και αναλύτικό άρθρο μου στην εφημερίδα για το γεγονός. 


Θ’ ακολουθήσουν και άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του κ.Werner Hermann πουαγκαλιάζει τον Σύλλογο Λάνασσα υπέρ καρκινοπαθών παιδιώνκ.α. (Πρόεδρος κ. Χριστίνα Λαζαρίδου) με ενεργή δράση και συμμετοχή.

Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 76 Οκτώβριος   2019



«Από την Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην   "Πινακοθήκη της Καλλιθέας (Σοφίας  Λασκαράκη)", το παρακάτω βίντεο όπου ο δημιουργός  και επίσημος χορηγός του συλλόγου με ιδιαίτερα ποιητικό λόγο αναφέρει την δημιουργική προσπάθεια του συλλόγου (ΛΑΝΑΣΣΑ)  στο έργο που συντελεί. Η ομιλία του   κ.  Werner Hermann ξεκινάει  στο έκτο (6) λεπτό του βίντεο» 







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια