ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Δημοτική Συνεργασία: Στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης

Σε συνέχεια των επισκέψεων σε σχολικές μονάδες του Δήμου μας, αντιπροσωπία της παράταξης μας αποτελούμενη από το Χρήστο Κορτζίδη, τη Ροδή Γεωργακάκη και το Σπύρο Φιλίππου, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου επισκέφτηκε το συγκεκριμένο σχολείο όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη Διεύθυνση του για θέματα που το απασχολούν, αλλά και για γενικότερα θέματα παιδείας.


Ενημερωθήκαμε για προβλήματα που υπάρχουν με εισροή βρόχινου νερού στην αίθουσα Η/Υ, για οσμές στις τουαλέτες καθώς και για έναν έλεγχο που πρέπει να γίνει για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία του αλεξικέραυνου.
Για όλα τα παραπάνω οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν λάβει γνώση και έχουν υποσχεθεί ότι θα επιληφθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Η αντιπροσωπία της παράταξης μας δεσμεύτηκε να θέσει τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο σε περίπτωση καθυστέρησης της επίλυσης τους.







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια