ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο 8ος αγώνας Run the Lake (EIKONEΣ)

Από εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία συνοδεύτηκε η αθλητική εκδήλωση δρόμου τριών αποστάσεων Run the Lake, με εκκίνηση και τερματισμό στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.



Οι 3.000 δρομείς κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος με τη βοήθεια του καιρού στους τρεις αγώνες, που ξεκίνησαν με την απόσταση των 2.000 μέτρων για τα παιδιά και συνεχίστηκαν με τα 5 και 10 χλμ. Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που έχει την οργανωτική ευθύνη του Run the Lake μαζί με τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου, τη Λίμνη Βουλιαγμένης και το Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή και την εξωστρέφεια που αυτή αποφέρει στο Δήμο, όπως επιβεβαιώνεται από την απήχηση του συγκεκριμένου δρομικού γεγονότος, το οποίο διοργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά.

Το σύμβολο του μαγευτικού Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υποδέχθηκε ξανά δρομείς από όλο το λεκανοπέδιο, αλλά και το εξωτερικό, σε μία διαδρομή μαγευτική περιμετρικά της θάλασσας. Ξεχωριστή προσωπικότητα ο κ. Στέλιος Πρασσάς, ο οποίος στα 88 του χρόνια συνεχίζει να λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο στο Μαραθώνιο της Αθήνας και έτρεξε και στο Run the Lake, δηλώνοντας συγκλονισμένος από τη φυσική ομορφιά της διαδρομής. Επίσης έδωσαν το παρών και γνωστοί αθλητές/αθλήτριες, όπως η πρωταθλήτρια του Τριάθλου Κατερίνα Σάπαρη, που τερμάτισε 3η στην κατηγορία των γυναικών.

Ο αγώνας, που υποστηρίζεται σε επίπεδο επικοινωνίας από πολλούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού, προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς και στέλνει μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού του Run the Lake για την επόμενη χρονιά, χωρίς να αποκλείονται και άλλες νέες εκδηλώσεις στο Δήμο, με χαρακτήρα ο οποίος παραπέμπει στην ποιότητα της ζωής, στη διάρκεια του 2020.














αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια