ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμαρχος Πειραιά Προσέφερε Δωροεπιταγές Στους Μαθητές Των Σχολείων Ειδικής Αγωγής

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο σύμβουλός του κ. Μάκης Αγγελετάκης, επισκέφθηκαν  σήμερα τις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής της πόλης μας και προσέφεραν σε όλους τους μαθητές δωροεπιταγές για τις γιορτές των Χριστουγέννων.



Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιείται για πρώτη φορά και εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών, που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια, στην κατεύθυνση στήριξης των μαθητών των ειδικών σχολείων του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, οι μαθητές των 7 σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής του Πειραιά παίζουν και διασκεδάζουν δωρεάν με  τα παιχνίδια των Χριστουγεννιάτικων πάρκων του Δήμου στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Πηγάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δωροεπιταγές είναι προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και ήδη έχουν δοθεί στα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, όπως γίνεται εδώ και αρκετά  χρόνια.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Επισκεφθήκαμε σήμερα τα ειδικά σχολεία της πόλης μας όπου με αφορμή τη γιορτινή περίοδο που διανύουμε, προσφέραμε  δωροεπιταγές στους μαθητές και ανταλλάξαμε ευχές με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για το νέο έτος. Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή ελπίδας και αγάπης, αλλά είναι και μια περίοδος που οφείλουμε να υλοποιούμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για όσους χρειάζονται τη στήριξή μας, πολύ περισσότερο για τα παιδιά των ειδικών σχολείων. Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ειδικά σχολεία με πολλές εκδηλώσεις και ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα και επιθυμία μας είναι να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο η στενή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει. Θέλω για ακόμα μια φορά να συγχαρώ τους Διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που με τη σημερινή μας παρουσία στα ειδικά σχολεία, προσφέραμε χαμόγελα στα παιδιά. Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα κοντά τους.  Καλές γιορτές σε όλους».




αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια