ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Άλιμος ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος την «Παραμυθούπολη»

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος των εκδηλώσεων της «Παραμυθούπολης», οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.



H Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλίμου ξεκίνησε την απαραίτητη «ανανέωση» των κατασκευών ώστε να είναι έτοιμα όλα να υποδεχτούν και φέτος τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το οικόπεδο που στεγαζόταν το πρώην «Ξύλινο» θα φιλοξενήσει δράσεις και εργαστήρια για παιδιά για περίπου δεκαπέντε ημέρες.


Εκεί, θα τοποθετηθεί και η φωτεινή άμαξα που είναι το ιδανικό μέρος για φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους μας.
Στα μέσα Δεκεμβρίου και έως το τέλος του έτους αναμένεται η «Παραμυθούπολη» να πλημμυρίσει με τη γιορτινή της ατμόσφαιρα την πόλη μας.

Οι εκδηλώσεις θα συμπεριλαμβάνουν θεατρικά παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευών, χορευτικά δρώμενα και πολλά ακόμη.

Η Πλατεία Καραϊσκάκη αλλά και η Αγορά Θουκυδίδου θα είναι οι δύο κεντρικοί άξονες των εκδηλώσεων και όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια