ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πεζοπορικές διαδρομές στον Υμηττό προτείνει ο «Αρχέδημος»

Την προσπάθεια ανάδειξης και προστασίας του Νοτίου Υμηττού που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018 συνεχίζει ο Σύλλογος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, «Αρχέδημος».



Στο πλαίσιο αυτό και με τη στήριξη του Θανάση Μαρτίνου και την ευγενική δωρεά του μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας πολιτιστικού και κοινωφελούς έργου Αιγέας, καθώς και με την ανταπόκριση δημοτών για οικονομική συνεισφορά, ο σύλλογος ανέθεσε στην ΚΟΙΝΣΕΠ «Μονοπάτια της Ελλάδας» τη σύνταξη Πρότασης Ανάπτυξης και Προβολής Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών για την Περιοχή του Νοτίου Υμηττού.

Η μελέτη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2019.

 «Η επόμενη πρόκληση είναι η υλοποίηση ενός έργου με μεγάλη σημασία για την ανάδειξη του περιβάλλοντος και του πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής του Νοτίου Υμηττού, άρρηκτα συνδεδεμένου με την τοπική κοινωνία καθώς βασίζεται στην ιστορία της και μπορεί να ενισχύσει την οικονομία της», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.


Ο Αρχέδημος δηλώνει ότι «αναζητά τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τη στήριξή τους για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου» και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα οργανωθεί ανοιχτή παρουσίαση της πρότασης.







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια