ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου

Με πρωτοφανή συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 η κοπή πίτας της οργάνωσής μας.



Παλμός, ζεστή διάθεση, χαμόγελα μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές Εκλογές του 2019, χαρακτήρισαν την Εκδήλωση, η οποία κατά γενική ομολογία όλων των παρισταμένων ήταν απόλυτα επιτυχής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη προσλαλιά του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ Μανώλη Μιχαλέτου ο οποίος ευχαρίστησε τους πάνω από 250 φίλους που έσπευσαν στο χώρο αλλά και τους εκατοντάδες Αλιμιώτες που στήριξαν την παράταξη και σε αυτούς οφείλεται η μεγάλη Νίκη του κόμματος. Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου θα συνεχίσει να υπάρχει,να μάχεται,να συμμετέχει,να παρεμβαίνει αλλά και να δημιουργεί , ανέφερε,και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των Νεοδημοκρατών. Παρουσία όλου του συμβουλίου το οποίο παρουσίασε προσωπικά αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει η οργάνωση, πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες για να κρατηθεί όρθια και ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τους παρισταμένους.



Παρέστησαν ο Υπουργός Εξωτερικών κ, Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέας Αθηνών κ.Γιάννης Καλλιάνος, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλης Σπανάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού και Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης, ο οποίος όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ αναλίσκει εαυτόν για να βρίσκεται δίπλα στις οργανώσεις, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης,το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αιμίλιος Βουγιουκλάκης,το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεοδωρακόπουλος Ηλίας, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κα.Δήμητρα Νάνου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης κ.Διονύσης Κυριακόπουλος ,εκ μέρους του Προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ κ.Σπύρου Αλέξανδρου,που απουσίαζε λόγω σοβαρών υποχρεώσεων εκτός Αθήνας, ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Πιερράκος και ο Γραμματέας κ.Αναστάσιος Θωμαΐδης, ο Πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ κ. Μιχάλης Κουμεντάκος, ο τομεάρχης της Β2 ΝΟΔΕ κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, οι Πρόεδροι των τοπικών κκ: Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Κλαίρη Σαραντάκου, η οποια ηυαν και υποψήφια Ευρωβουλευτής, Ηλιούπολης Στάθης Ευσταθόπουλος, Γλυφάδας Παναγιώτης Σκαλτσάς, Αργυρούπολης-Ελληνικού Δημήτρης Παπαγεωργίου, Ζωγράφου Σπύρος Κονταλής, Δάφνης – Υμηττού Στ. Μητροθανάσης, αντιπροσωπείες των οργανώσεων Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Β1 ΝΟΔΕ Γιώργος Κρητικός, ο πρώην Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ κ. Κοκκώσης και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής. Επιπλέον την εκδήλωση τίμησαν ο κ. Βαγγέλης Τσαμήτας, επικεφαλής του Συνδυασμού Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα, Βαγγέλης Λαζαρίδης από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας Αγαπώ τον Άλιμο και Νίκος Τσαμπαρλής (Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα). Επίσης, παρίσταντο από φορείς, , η Πρόεδρος του Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων κ. Καρύδη, ο κ. Γιώργος Παναγουλόπουλος εκ μέρους του Συλλόγου Παλαιών Καλαμακιωτών, η κ. Μαίρη Ανανιάδου από το σύλλογο Ταταύλα, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών κ. Τάσος Κορίλλης,η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυναικών Μάνης κα.Δέσποινα Στενού,η Πρόεδρος του Γυναικείου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΘΗΝΑ» κα Καφούρου Μαρία και εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Νοτίων Προαστίων. Θερμό χαιρετισμό απέστειλε η κ.Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Ευρωβουλευτής και πρώην Βουλευτής της Β Αθηνών. Ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός απέστειλε ως εκπροσωπό του τον κ. Βαμβίνη Αθανάσιο και η Βουλευτής Ηλείας κα. Αυγερινοπούλου Διονυσία-Θεοδώρα τον κ. Γιαννακούλια Θεόδωρο. Τέλος, μαζική ήταν η προσέλευση των ΟΝΝΕΔιτών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αλίμου κ. Μάριο Στενό, την Αντιπρόεδρο κα. Αμαλία Κυριακάκη και τον Γραμματέα κ. Άκη Πεζά. Φέτος εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι Αλιμιώτες Απόστολος Γούτας –Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ και ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ (Τομεάρχης Δικαιοσύνης).

Όλοι έλαβαν το καθιερωμένο κομμάτι πίτας και δύο τυχεροί, μία δεσποινίδα και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας κέρδισαν τα φλουριά που υπήρχαν. Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε καλό σε όλους! Καλούς Αγώνες!





αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια