ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εκτέλεση στη Βάρη: Νέα ντοκουμέντα από το μακελειο – Ήταν πειθαρχημένοι οι δράστες

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open σχετικά με τη δράση των επαγγελματιών εκτελεστών της άγριας δολοφονίας, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στα Βλάχικα της Βάρης, με θύματα τους Ίγκορ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς.



Στο ρεπορτάζ διακρίνεται βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει το μαύρο τζιπ με τους τέσσερις εκτελεστές ελάχιστα λεπτά μετά τη δολοφονία στην ταβέρνα στη Βάρη να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται από την περιοχή. Το υλικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος και εξετάζεται από τις Αρχές.

Επίσης, μιλά και ο άνθρωπος που είδε να περνούν μπροστά του οι εκτελεστές πριν και μετά τη δολοφονία:


«Βλέπω και κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός, σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στην Βάρης, έβαλαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει προς την Βάρης – Κορωπίου. Η βόλτα του πρέπει να κράτησε επτά με οκτώ λεπτά και μετά από δυο λεπτά, μέχρι να πάνε να κάνουν τη ζημιά και να γυρίσουν» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος σε άτομο που μπήκε στην ταβέρνα πριν τη δολοφονία και φέρεται να έκανε κατόπτευση του χώρου.


«Σα να έβλεπα την αλλαγή στον άγνωστο στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι. Δεν είχαν πολλά λόγια, δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ο ένας πίσω από τον άλλον, σε απόσταση μισό μέτρο» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να χρησιμοποίησαν κατά την εφαρμογή του σχεδίου τους δυο οχήματα. Πρόκειται για το μαύρο τζιπ, το οποίο φαίνεται στο βίντεο του Open και ένα ασημί σεντάν το οποίο ακολουθεί σε κοντινή απόσταση το τζιπ, και τα δυο έχουν φιμέ τζάμια.

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το σπίτι των θυμάτων και τις επαφές τους στην Ελλάδα ενώ δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στα δύο θύματα, έχουν παραδοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς είναι κλειδωμένα με κωδικό. Εξετάζονται επίσης ένα μπρελόκ με κλειδιά και μια πιστωτική κάρτα.

Ψάχνουν στη φατρία «Καβάτσκι» τους εκτελεστές

Τρία μέλη της φατρίας «Καβάτσκι», της αντίπαλης ομάδας «Σκάλιαρι», στην οποία ανήκαν τα θύματα του συμβολαίου θανάτου στη Βάρη, έχουν ταξιδέψει ή διαμείνει στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν μέσα μαζικής ενημέρωσης της Σερβίας.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ζητήσει μέσω της επίσημης διαδικασίας λίστα μελών της φατρίας «Καβάτσκι» σε μία προσπάθεια αναζήτησης πιθανών υπόπτων αλλά και… οργανόγραμμα της αντίπαλης «Σκάλιαρι», καθώς οι 44χρονοι Μαυροβούνιοι φέρονται να βρίσκονταν υψηλά στην ιεραρχία της.

Στο μεταξύ από τη βαλλιστική εξέταση στους κάλυκες που βρέθηκαν στο εσωτερικό της ταβέρνας στη Βάρη προέκυψε ότι έχουν πυροβολήσει δύο πιστόλια των 9ΜΜ, και ουσιαστικά ο κάθε εκτελεστής είχε τον δικό του στόχο, προκαθορισμένο. Από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης προκύπτει ότι από τις 24 σφαίρες που έριξαν και οι δύο εκτελεστές μόλις 3 δεν έχουν βρει τον στόχο τους.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής ήρθαν σε μία δεύτερη επαφή με τις συζύγους των θυμάτων προσπαθώντας να αντλήσουν πληροφορίες. Οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ότι δεν έβγαιναν πολύ από τις οικίες, έμεναν σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, και άλλαζαν σπίτια κάθε εβδομάδα…

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί μετέφεραν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων, τα οποία ήταν κλειστά, προκειμένου να τα ξεκλειδώσουν και να αντλήσουν χρήσιμα δεδομένα για την πορεία των ερευνών.

Στα εργαστήρια μεταφέρθηκε και το καταγραφικό της κάμερας ασφαλείας της οικογενειακής ταβέρνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελικά έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών και τις στιγμές της άγριας δολοφονίας. Παράλληλα επιχειρούν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων ή οικιών της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν το δρομολόγιο προσέγγισης και διαφυγής των δραστών. Την ίδια ώρα έχουν προβεί σε αίτημα άρσης τηλεφωνικού απορρήτου στην περιοχή.
Οι αξιωματικοί του αρμόδιου τμήματος αναφέρουν πως για συμβόλαια θανάτου το ποσοστό εξιχνίασης διεθνώς κυμαίνεται μεταξύ 2% και 4%…






αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια