ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τροχαίο στη Βούλα: Κατέληξε και η δεύτερη επιβάτης του τραγικού δυστυχήματος


Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι η 25χρονη Φαίη Μυλωνοπούλου η οποία είχε εμπλακεί στο τροχαίο στη Βούλα στις 29 Δεκεμβρίου, στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός.



Η 25χρονη, μητέρα ενός παιδιού, έδωσε για 15 ημέρες σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όμως δεν τα κατάφερε και σήμερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Παρά την κινητοποίηση των πολιτών οι οποίοι προσέφεραν αίμα οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στους συγγενείς της κοπέλας και οι χειρότεροι φόβοι τους δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Το τροχαίο δυστύχημα με οδηγό την άτυχη Φαίη είχε σημειωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. Το αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί βαριά η 25χρονη η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη στη συνέχεια διακομίστηκε για περαιτέρω νοσηλεία στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές η 25χρονη ήταν βαρύτατα τραυματισμένη με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Διαγνώστηκε με ρήξη στο ήπαρ και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση. Η αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε τότε στην 25χρονη έδειξε αιματώματα στον εγκέφαλο.




αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια